Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vánoční perníčky s vůní koření

Směs pikantního koření a medu tvoří, kromě jiného, základ perníkového těsta. Při jeho přípravě bychom také měli dbát na jeho odležení, aby se rozvinuly chutě. Vykrajování a zdobení pak můžete nechat klidně na vašich ratolestech.

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 10 min bez doby odležení těsta

30 min (20 min příprava + 10 min tepelná úprava, bez doby odležení těsta)

29. 11. 2020 16:56

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie23 317 kJ / 5 573 kcal
Bílkoviny105,08 g
Tuky163,88 g
Vláknina27,23 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 3,71 g
Sůl0,76 g
Sacharidy905,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspiraci: Pinterest

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, med, cukr moučkový, máslo, kakao, vejce, soda jedlá, skořice mletá, badyán, koření hřebíček, mletý anýz, vejce, cukr moučkový, šťáva citronová, solamyl, bílek

TopRecepty.cz

Vánoční perníčky s vůní koření

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kp66