Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klasické italské toskánské Biscotti

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

2. 12. 2020 01:44

Suroviny

Porce: asi sedesat krajicku.

Nutriční hodnoty

Energie21 526 kJ / 5 145 kcal
Bílkoviny149,17 g
Tuky210,81 g
Vláknina52,50 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 487 mg
Sůl2,07 g
Sacharidy636,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mam od me italske kamaradky. Platky nejsou moc sladke, ale vynikajici jsou s dobrou kavou k odpolednimu posezeni

Hrnecek ma objem 250 ml.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rihana

8. 12. 2020 12:34

Jo jo, ráda experimentuji.

hazel hazel

7. 12. 2020 14:58

rihana: Mate pravdu ,jsou tvrde,musi se servirovat s kavou. Je hezke vsak,ze jste je zkusila.

rihana

7. 12. 2020 13:47

Tak jsem upekla, chutná mi to, ale bohužel to neukoušu, bojím se o zuby. Ale to neva, prostě si je ke kávě nakrájím.:-Q

rihana

4. 12. 2020 15:53

hazel, casino: moc děkuji za odpovědi, ráda vyzkouším.

hazel hazel

4. 12. 2020 14:36

rihana: casino, jiz za me odpovedel, s jeho humorem. Pecivo je tvrdsi,vydrzi dlouho,u nas tedy ne ,protoze my ho mame radi. Duvod proc uschovavat v tesne krabici a zabalene ve voskovem papire ,je ne proto aby zmekly,ale proto aby zustaly jak cerstve upecene a vonave co nejdele. Hezky den Vam preji a casino Vam take.

casino casino

4. 12. 2020 14:14

rihana:
No, klidně do příštích Vánoc :-)
...a není je ani potřeba skladovat "v dobre uzavrene plastikove krabici." 8-(
Ono to už více neztvrdne, ale ani nezměkne, že ;-)
***
Mám odzkoušeno s ořechy i oříšky (loupanými i neloupanými):yes:

rihana

4. 12. 2020 13:24

Prosím, jak dlouho toto pečivo vydrží?

hazel hazel

3. 12. 2020 15:04

teufel: Eja57 Vam jiz odpovedela celkem spravne. Mouku pouzivam tuto na vse" All purpose unbleached". Nemohu rici jestli se podoba te ceske hladke,ale s jakymkoli recepsem nemam nikdy problemi,kdyz pouziji tuto mouku. Hezky den preji.

Eja57 Eja57

3. 12. 2020 13:27

teufel: hladkou...autorka píše z Kanady, ta jejich "universal" se podobá naší hladké ...a do biskvitů vždycky hladkou...

teufel teufel

3. 12. 2020 11:19

Jaká mouka prosím?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka, cukr písek, vejce, skořice mletá, prášek do pečiva, mandle, mandle, extrakt vanilkový

TopRecepty.cz

Klasické italské toskánské Biscotti

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QDA9