Klasické italské toskánské Biscotti
Suroviny
Porce: asi sedesat krajicku.
Nutriční hodnoty
Energie | 21 526 kJ / 5 145 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,17 g |
Tuky | 210,81 g |
Vláknina | 52,50 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 487 mg |
Sůl | 2,07 g |
Sacharidy | 636,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mam od me italske kamaradky. Platky nejsou moc sladke, ale vynikajici jsou s dobrou kavou k odpolednimu posezeni
Hrnecek ma objem 250 ml.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 12. 2020 12:34
Jo jo, ráda experimentuji.
7. 12. 2020 14:58
rihana: Mate pravdu ,jsou tvrde,musi se servirovat s kavou. Je hezke vsak,ze jste je zkusila.
7. 12. 2020 13:47
Tak jsem upekla, chutná mi to, ale bohužel to neukoušu, bojím se o zuby. Ale to neva, prostě si je ke kávě nakrájím.
4. 12. 2020 15:53
hazel, casino: moc děkuji za odpovědi, ráda vyzkouším.
4. 12. 2020 14:36
rihana: casino, jiz za me odpovedel, s jeho humorem. Pecivo je tvrdsi,vydrzi dlouho,u nas tedy ne ,protoze my ho mame radi. Duvod proc uschovavat v tesne krabici a zabalene ve voskovem papire ,je ne proto aby zmekly,ale proto aby zustaly jak cerstve upecene a vonave co nejdele. Hezky den Vam preji a casino Vam take.
4. 12. 2020 14:14
rihana:
No, klidně do příštích Vánoc
...a není je ani potřeba skladovat "v dobre uzavrene plastikove krabici."
Ono to už více neztvrdne, ale ani nezměkne, že
***
Mám odzkoušeno s ořechy i oříšky (loupanými i neloupanými)
No, klidně do příštích Vánoc
...a není je ani potřeba skladovat "v dobre uzavrene plastikove krabici."
Ono to už více neztvrdne, ale ani nezměkne, že
***
Mám odzkoušeno s ořechy i oříšky (loupanými i neloupanými)
4. 12. 2020 13:24
Prosím, jak dlouho toto pečivo vydrží?
3. 12. 2020 15:04
teufel: Eja57 Vam jiz odpovedela celkem spravne. Mouku pouzivam tuto na vse" All purpose unbleached". Nemohu rici jestli se podoba te ceske hladke,ale s jakymkoli recepsem nemam nikdy problemi,kdyz pouziji tuto mouku. Hezky den preji.
3. 12. 2020 13:27
teufel: hladkou...autorka píše z Kanady, ta jejich "universal" se podobá naší hladké ...a do biskvitů vždycky hladkou...
3. 12. 2020 11:19
Jaká mouka prosím?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 7 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 7 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 9 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 12 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 12 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 1 minutou
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 4 minutami
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 36 minutami
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 42 minutami
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 50 minutami
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 1 hodinou
Celerové hranolky z trouby
Tynushka12 uvařila před 5 hodinami
Brokolicovo-sýrové kuličky
Happy.mom uvařila před 5 hodinami
Vepřová kolena pečená
Mazlik123 uvařil před 6 hodinami
Chlupaté noky či knedlíky ze syrových brambor a bez vajíčka
Swarofka uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
Hell’s Kitchen Česko se chystá na obrazovky Novy: Vítěz dostane dva a půl milionu korun a práci u Kašpárka, říká producent
Jaké knedlíky patří do české kuchyně. Jaká je jejich základní příprava
Další recepty
Suroviny: mouka, cukr písek, vejce, skořice mletá, prášek do pečiva, mandle, mandle, extrakt vanilkový
Klasické italské toskánské Biscotti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QDA9
10 názorů