Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pokryté (vysypané) maso

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 12. 2020 21:45

Suroviny

Porce: 10-12

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie67 082 kJ / 16 033 kcal
Bílkoviny508,75 g
Tuky636,56 g
Vláknina185,40 g
Cholesterol 1,09 g
Sodík 12,76 g
Sůl30,80 g
Sacharidy1 990,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Na prípravu potrebujeme 17-litrovú nádobu a 60 cm paella pánvicu.

CZN Burak, turecký šéfkuchár, ktorý sa neustále nepríjemne usmieva, ale pripravuje veľmi nápadité jedlá. Základná myšlienka zakrytého mäsa prišla od neho, ale zloženie bolo vyrobené podľa jeho vlastnej chuti. Každý môže mať odvahu pripraviť ho a rovnako ako pri každom dobrom jedle nič nie je vyryté do kameňa. Môže sa ľahko tvarovať tak, aby vyhovoval chutiam každých úst.

https://www.pecmaniak.store/vysypane-maso-a-la-pec...

Video recept: https://youtu.be/XrA-yBz07oY

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

3. 12. 2020 13:03

Autor:yes::yes::yes::yes:
A holúbky sem, honem, ty jsou...och....

Eja57 Eja57

3. 12. 2020 12:59

magdalenka: souhlasím, ale když si představím, jak z toho kotle nabírám ten sos s tou rýží a lovím jednu plněnou papriku a jeden zelný list, maso bych tam nechala....och....:-D

magdalenka magdalenka

3. 12. 2020 12:54

Eja57: tiež som si domýšľala, ale myslím, že autor by mal pridať recept v takej forme, aby sme si nemuseli domýšľať.

Eja57 Eja57

3. 12. 2020 12:51

magdalenka: já jsem při schvalování/opravě receptu nechtěla úplně moc do toho vstupovat - 5 paprik se nakrájí a 10 se naplní, plyne z postupu, zelné listy se taky naplní, bude toho kotel...velký... sekaná plec má být zřejmě mleté libové vepřové, ale možná autor opravdu nemele ale seká nahrubo....
Vždyť jsem psala, po několikátém přečtení jsem se zorientovala...
Postup asi trochu "polidští" autor, veď vieš, moja slovenčina nieje dokonalá, bol by to taký jazykový mišmaš:omg:

magdalenka magdalenka

3. 12. 2020 09:22

V surovinach nie je mast ani udene maso, je tam ale 1 kg sekane plec. (?) Lusky papriky, alebo kapustne listy sa maju plnit? Co so slaninou? Trochu mam v tom chaos. Vdaka za upravu.

pecmaniak pecmaniak

2. 12. 2020 22:35

Eja57: Na videu můžete vidět, že to nedávám do elektrické trouby :-D:-K

Eja57 Eja57

2. 12. 2020 22:15

Tak snad na čtvrté přečtení jsem to asi nějak pochopila:omg: ale hrnec 17 litrů...do trouby...no, když si to přepočítám děleno dvěma, tak tak velký kastrol bych tam asi nacpala...dobré to bude určitě...ale ještě s to budu muset tak 3x přečíst:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: krkovice vepřová, slanina, maso uzené, rýže hnědá, sekaná, pivo světlé, paprika čerstvá žlutá, listy zelné, česnek, cibule, mrkev, petržel, fazole zelené, protlak rajčatový, sůl, pepř mletý, kmín mletý, kardamom

TopRecepty.cz

Pokryté (vysypané) maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1KVm