Pokryté (vysypané) maso
Suroviny
Porce: 10-12
Nutriční hodnoty
Energie | 67 082 kJ / 16 033 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 508,75 g |
Tuky | 636,56 g |
Vláknina | 185,40 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 12,76 g |
Sůl | 30,80 g |
Sacharidy | 1 990,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Na prípravu potrebujeme 17-litrovú nádobu a 60 cm paella pánvicu.
CZN Burak, turecký šéfkuchár, ktorý sa neustále nepríjemne usmieva, ale pripravuje veľmi nápadité jedlá. Základná myšlienka zakrytého mäsa prišla od neho, ale zloženie bolo vyrobené podľa jeho vlastnej chuti. Každý môže mať odvahu pripraviť ho a rovnako ako pri každom dobrom jedle nič nie je vyryté do kameňa. Môže sa ľahko tvarovať tak, aby vyhovoval chutiam každých úst.
https://www.pecmaniak.store/vysypane-maso-a-la-pec...
Video recept: https://youtu.be/XrA-yBz07oY
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 12. 2020 13:03
Autor
A holúbky sem, honem, ty jsou...och....
A holúbky sem, honem, ty jsou...och....
3. 12. 2020 12:59
magdalenka: souhlasím, ale když si představím, jak z toho kotle nabírám ten sos s tou rýží a lovím jednu plněnou papriku a jeden zelný list, maso bych tam nechala....och....
3. 12. 2020 12:54
Eja57: tiež som si domýšľala, ale myslím, že autor by mal pridať recept v takej forme, aby sme si nemuseli domýšľať.
3. 12. 2020 12:51
magdalenka: já jsem při schvalování/opravě receptu nechtěla úplně moc do toho vstupovat - 5 paprik se nakrájí a 10 se naplní, plyne z postupu, zelné listy se taky naplní, bude toho kotel...velký... sekaná plec má být zřejmě mleté libové vepřové, ale možná autor opravdu nemele ale seká nahrubo....
Vždyť jsem psala, po několikátém přečtení jsem se zorientovala...
Postup asi trochu "polidští" autor, veď vieš, moja slovenčina nieje dokonalá, bol by to taký jazykový mišmaš:omg:
Vždyť jsem psala, po několikátém přečtení jsem se zorientovala...
Postup asi trochu "polidští" autor, veď vieš, moja slovenčina nieje dokonalá, bol by to taký jazykový mišmaš:omg:
3. 12. 2020 09:22
V surovinach nie je mast ani udene maso, je tam ale 1 kg sekane plec. (?) Lusky papriky, alebo kapustne listy sa maju plnit? Co so slaninou? Trochu mam v tom chaos. Vdaka za upravu.
2. 12. 2020 22:35
Eja57: Na videu můžete vidět, že to nedávám do elektrické trouby
2. 12. 2020 22:15
Tak snad na čtvrté přečtení jsem to asi nějak pochopila:omg: ale hrnec 17 litrů...do trouby...no, když si to přepočítám děleno dvěma, tak tak velký kastrol bych tam asi nacpala...dobré to bude určitě...ale ještě s to budu muset tak 3x přečíst
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 8 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 15 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 17 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 20 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 7 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 8 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 8 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 8 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 10 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 10 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 13 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 14 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kynuté těsto na cokoli: Univerzální hrníčkové těsto na koláčky, buchty, záviny i šátečky zvládne každý, postup je snadný
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Další recepty
Suroviny: krkovice vepřová, slanina, maso uzené, rýže hnědá, sekaná, pivo světlé, paprika čerstvá žlutá, listy zelné, česnek, cibule, mrkev, petržel, fazole zelené, protlak rajčatový, sůl, pepř mletý, kmín mletý, kardamom
Pokryté (vysypané) maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1KVm
7 názorů