Eierschecke - Strakatý kůň, sváteční koláč z Drážďan
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 18 956 kJ / 4 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,47 g |
Tuky | 246,52 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 1,82 g |
Sodík | 745 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 446,36 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tuhle sladkou dobrotu jsem poprvé jedla v báječné kavárně v míšeňském muzeu porcelánu. Poté jsem pátrala po receptu, který existuje v různých variantách, například i s kynutým těstem, a rozhodla se pro tuto, která pochází z časopisu Apetit.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 5 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 8 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 11 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 3 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 3 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 3 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 4 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 5 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 5 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 5 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Barvení velikonočních vajíček může být zábava i umění: Použití slupek z česneku, červeného zelí a silonek dokáže zázraky
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, máslo, cukr krupice, vejce, mléko, prášek do pečiva, tvaroh polotučný, cukr, vejce, máslo, mléko, pudink vanilkový, žloutek, máslo, cukr krupice
Eierschecke - Strakatý kůň, sváteční koláč z Drážďan
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QDv0
0 názorů