Tatarské hovězí "hovězí ovar"
Suroviny
Porce: 3-4
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 12. 2020 02:20
Veronika.Hrozna: Zkus rozkliknout odkaz na jeho stránky, které prezentuje na svém profilu. Nejde to, ty stránky patrně neexistují. Takže úsudek ať si každý udělá svůj.
11. 12. 2020 00:07
Uf, dalsi Savarin!
10. 12. 2020 21:47
"Tatarské" je proto, že se podává s tatarkou
Autore, předesílám, že nemám vůbec nic proti hovězímu z polévky, a klidně s brambory a tatarkou.
Ale pokud bych chtěla vstoupit na web s tímto, tak bych to asi přece jen trochu "vyšperkovala". Něco jako - váleček hovězího prošpikujeme, svážeme potravinovým provázkem a vložíme do studené vody s kořením a morkovými kostmi ( i když pokud chci kvalitní vařené hovězí, tak vkládám do vroucí vody), pomalu vaříme doměkka. Necháme odpočinout, nakrájíme na plátky a podáváme. A k tomu úhledné foto.
Takhle to asi žádné obohacení webu opravdu není.
Autore, předesílám, že nemám vůbec nic proti hovězímu z polévky, a klidně s brambory a tatarkou.
Ale pokud bych chtěla vstoupit na web s tímto, tak bych to asi přece jen trochu "vyšperkovala". Něco jako - váleček hovězího prošpikujeme, svážeme potravinovým provázkem a vložíme do studené vody s kořením a morkovými kostmi ( i když pokud chci kvalitní vařené hovězí, tak vkládám do vroucí vody), pomalu vaříme doměkka. Necháme odpočinout, nakrájíme na plátky a podáváme. A k tomu úhledné foto.
Takhle to asi žádné obohacení webu opravdu není.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 40 sekundami
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 9 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 21 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 22 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno 9. 5. 2024 06:45
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 10 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 10 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 12 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 12 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 12 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 12 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 13 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 13 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, kost hovězí morková, slanina, cibule, česnek, bobkový list, jalovec, koření nové koření, pepř celý, sůl
Tatarské hovězí "hovězí ovar"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0JOy
3 názory