Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koblížky pečené v troubě

Tento způsob pečení koblih ocení ti, kteří nemají rádi smažené pečivo. Jogurt zde zcela nahrazuje vejce a navíc způsob pečení omezuje vytékání marmelády do horkého oleje.

Hodnocení receptu je 3,9 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 50 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez dob kynutí

65 min (50 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez dob kynutí)

11. 12. 2020 17:23

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie5 563 kJ / 1 330 kcal
Bílkoviny35,78 g
Tuky27,70 g
Vláknina8,46 g
Cholesterol 73 mg
Sodík 462 mg
Sůl1,14 g
Sacharidy230,11 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Koblížky jsou nejlepší čerstvé, ale i druhý den jsou chutné a jedlé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

25. 1. 2024 09:39

:-)<3:yes::yes: recept se mi líbí a vypadají krásně :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mléko, jogurt bílý, máslo, mouka hladká, sůl, cukr krupice, kůra citronová, droždí čerstvé, marmeláda, olej, máslo, rum, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Koblížky pečené v troubě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lqDg