Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hokkaido "halušky"/nočky s brynzou

Hodnocení receptu je 4,4 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 25 min bez doby chladnutí dýně

45 min (20 min příprava + 25 min tepelná úprava, bez doby chladnutí dýně)

14. 12. 2020 16:46

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 014 kJ / 1 198 kcal
Bílkoviny64,83 g
Tuky60,50 g
Vláknina14,93 g
Cholesterol 361 mg
Sodík 1,89 g
Sůl4,88 g
Sacharidy92,46 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

6. 3. 2023 08:45

:-)<3:yes::yes: nočky vypadají krásně ale brynza u nás není oblíbená, musela bych dát jiný sýr :-K

mika59 mika59

29. 12. 2021 00:01

Elivet: Já děkuji..:-K:-K

Elivet

28. 12. 2021 22:35

Moc dobrý oběd, děkuji za inspiraci, a doporučuji :-) :-K

tejaja tejaja

14. 12. 2020 19:35

Robievam halušky aj z dyne, aj z tekvice https://www.toprecepty.cz/recept/55315-tykvove-hal.... Môžem potvrdiť, že sú dobré. ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: dýně hokkaido, vejce, česnek, krupice dětská, mouka hladká, sůl, brynza, slanina, petrželka

TopRecepty.cz

Hokkaido "halušky"/nočky s brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yKBg