Pečený bůček a pokrmy z něho
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 94 kJ / 23 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,38 g |
Tuky | 0,75 g |
Vláknina | 1,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,63 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Bůčku použijte kolik chcete, raději více, neboť lze zmrazit.
"Koření na pečeni" koupené u stánků s kořením na trzích. Obsahuje všechno, tím pádem není třeba cibule ani česnek.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 11. 2021 17:47
17. 12. 2020 10:37
Za mne 4. dovolila jsem si přidat fotečku
17. 12. 2020 01:30
16. 12. 2020 20:58
Bod postupu 4. - maso můžeme rozmixovat...na čtverečky chleba čtverečky masa...nějak tomu nerozumím...
Možno upřesnit postup?¨
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 4 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 16 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 19 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 2 minutami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 17 minutami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 17 minutami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 1 hodinou
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 1 hodinou
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 1 hodinou
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 1 hodinou
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Vyzkoušeli jsme aprílové žertíky s jídlem: Sladkým volským okem, falešnými vajíčky i colou ze sójovky napálíte koledníky
Další recepty
Suroviny: bůček vepřový, kmín drcený, sůl, koření, voda
Pečený bůček a pokrmy z něho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/REqY
4 názory