Teplý salát z červených brambor a červené řepy
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 091 kJ / 1 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,92 g |
Tuky | 133,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 223 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 0,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Lze sice jíst salát i vlahý, ale daleko lepší je teplý. Není třeba k němu žádné maso, protože je tam dost slaniny, mandlové lupínky jsou zlaté a v jídle křupou.
Sázela jsem několik řádků různých druhů brambor. Jeden řádek vyprodukoval brambory červené. Jako příloha těžko použitelné, vypadá to přinejmenším divně. Možná by šly udělat bramborové lupínky, těm by celkem vínová barva slušela. Ale ve spojení s řepou se mně to zdálo jako nejlepší řešení. Ani jako bramborové knedlíky, ve výsledku růžovo vínové, když si k nim představím kus vepřového a špenát. No, nic moc. Spíš by měl člověk tendenci ozdobit je malinovou šlehačkou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 12. 2020 21:29
20. 12. 2020 10:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Fit salát
Přidáno před 12 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 16 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 22 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 23 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Právě bylo uvařeno:
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 17 minutami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 1 hodinou
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Mirca1108 uvařila před 1 hodinou
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 2 hodinami
Frgálová buchta
lenkavozihnojova uvařila před 2 hodinami
Falešná "škvarková" pomazánka z pohanky
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Brokolicová polévka
Tonja uvařil před 9 hodinami
Inspirace + zdobení jinak I.
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Utopenci - Marcela
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Banánové minikoblihy jen ze dvou ingrediencí: Do deseti minut máte na stole vynikající sladké dobroty
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Suroviny: slanina, cibulka, cibule šalotka, fazolky zelené, olivy, řepa červená, mandle plátkové, máslo, sůl, pepř
Teplý salát z červených brambor a červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KwjJ
2 názory