Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pórkové hovězí na žampionech

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 12. 2020 20:38

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie4 999 kJ / 1 195 kcal
Bílkoviny236,30 g
Tuky13,94 g
Vláknina20,90 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 509 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy22,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Bylinkami nešetříme a vůbec se nemusíme bát, pokud použijeme majoránku, vložit ji do hrnce, již na začátku vaření, určitě nezhořkne.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso hovězí, sádlo, pórek, žampióny, česnek, tymián, sůl, pepř mletý, vývar, jíška

TopRecepty.cz

Pórkové hovězí na žampionech

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5OGA