Originální dekorace jídel ve tvaru kůry stromu
Suroviny pro 30
30
Nutriční hodnoty
Energie | 5 030 kJ / 1 202 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,02 g |
Tuky | 55,83 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 153 mg |
Sodík | 71 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 154,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
TIP: Upečené cesto môžete formovať podľa vlastnej fantázie. napr. ho nechať takto rovné bez rolovania alebo naopak, použiť ako košíky, ktoré vyformujete pomocou pohára. Takto vyformovaný košík naplníte podľa vlastnej chuti a máte dokonalý dezert pre návštevu. Prajem vám dobrú chuť :-)
https://www.youtube.com/watch?v=t4Q46U5qyFM
https://www.youtube.com/channel/UCmwUOGZGPSVkEgqGa...
Prajem vám dobrú chuť :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 3. 2021 14:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 14 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 20 minutami
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 48 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 2 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 2 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí
Další recepty
Suroviny: máslo, cukr krystal, bílek, mouka hladká, prášek kakaový, olej
Originální dekorace jídel ve tvaru kůry stromu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jz2W
1 názor