Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový rendlík s kadeřávkem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 3. 2021 22:16

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 658 kJ / 1 113 kcal
Bílkoviny111,84 g
Tuky16,65 g
Vláknina27,94 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 402 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy117,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso vepřové, kadeřávek, brambory, cibule, česnek, sůl, pepř, paprika, majoránka, olej řepkový, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Vepřový rendlík s kadeřávkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pJg1