Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tofu jako treščí játra

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 8. 2009 18:09

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 263 kJ / 2 214 kcal
Bílkoviny50,68 g
Tuky197,40 g
Vláknina32,66 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 47 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy51,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

4. 8. 2009 09:17

Vašku, nemáš zlé skúsenosti so sójou, ale so SÓJOVÝM TEXTURÁTOM. A v chuti je to nebetyčný rozdiel. Texturáty nekupujem, nie sú nič moc. Ale sója - strukovina, je úžasná. Chce len namáčať aspoň 12 hod, potom varím v papiňáku presne 40 min. Viac variť netreba, len kým je mäkká, inak by opäť stvrdla. Ale je to výborná surovina na pomazánky, šaláty, polievky, prívarky, fašírky, na zapekanie s inými ingredienciami...vyskúšaj;-):-D Uvidíš, že ti bude chutiť.;-):-D

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

4. 8. 2009 09:02

Terezko. Já tofu (po nedobrých zkušenostech se sójou) ještě nejedl. Ale vyprovokovala jsi mne. VYZKOUŠÍM. +BODÍK.

magdalenka magdalenka

3. 8. 2009 20:20

Teda, to som zvedavá...Tofu aj droždie milujem, takže pre mňa super receptík, ja toto vidím fakt prudko jedlé. (samozrejme aj treščia pečeň je pre mňa lahôdka)

pipre pipre

3. 8. 2009 20:13

Tofu jsem párkrát jedla a v této úpravě to musí být opravdu dobé.:yes:+

bazalka

3. 8. 2009 19:48

Tak já to tofu teda zkusím, slibuji, ale v lednici mám několik konzerviček tresčích jater. Co asi zvítězí ? Já už mám jasno. :-)):-))

Iljusa Iljusa

3. 8. 2009 18:53

už jsem uložila, ozkouším, jen co tofu zakoupím ;-)

tejaja tejaja

3. 8. 2009 18:52

Myslím, že by to bolo vžborné, ja na tento recept používam zeleninové, ale údené by dalo inú príchuť, myslím však, že dobrú, stálo by to za to vyskúšať.:-D

Iljusa Iljusa

3. 8. 2009 18:49

jj znám, přemýšlím, jaké by to bylo z toho uzeného, to i můj muž jí, přičemž je zapřísáhlý masožrout :-D

tejaja tejaja

3. 8. 2009 18:47

Iljusa, a ja pozerám, čo to je črievko ? ;-):-D Ja tofu kupujem pravidelne, u nás dostať čisté, so zeleninou, pikantné, údené. Všetky sú :yes::-D

Iljusa Iljusa

3. 8. 2009 18:45

Terezko - dovolila jsem si přidat pro BAZALKU pomazánku z tofu, je vynikající, všem doporučuji, chuťově je jako pomazánka z uzených šprotů. Věřím, že když ochutná (i ostatní) změní svůj názor na tofu.
Jinak tobě patří můj bodík - vše z tofu miluji a doporučuji ;-)

tejaja tejaja

3. 8. 2009 18:41

bazalko, AKO treščia pečeň, teda na spôsob trečšej pečene ... a pomazánka to nie je, podáva sa to na tanieri ako je to na obrázku, so zeleninou , chlebom alebo pečivom a je sa to vidličkou:-D NENATIERA sa to na chlieb:-D

bazalka

3. 8. 2009 18:21

Tresčí játra jsou z tresky. To je ryba. Ale ani v jedné ingredienci nic rybího nevidím. Ani vzhledově, podobnost čistě náhodná také nepřipadá v úvahu. Ale pomazánka to může být dobrá. Tofu zatím nesnáším, ale třeba se to touhle pomazánkou změní..;-):-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tofu sýr pomazánka z uzeného tofu recepty 6611 recepty syr tofu úprava tofu syr tofu tresčí játra recepty tofu recepty pomazanka z uzenych sprotu tofu recept rybí pomazánka s tofu tresčí játra úprava recepty na tofu pomazanky pomazanka z tresčích jater a tofu falešná pomazánka z tresčích jater ryba s tofu domácí vynikající tofu ryba tofu jak upravit treščí játra pomazánka z tresčích jater

Suroviny: zeleninové tofu, cibule, droždí čerstvé, česnek, olej, omáčka sojová, majoránka, paprika sušená sladká

TopRecepty.cz

Tofu jako treščí játra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1rYZ