Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí podmáslové řízečky, smažené v čerstvé strouhance

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 10 min bez doby marinování

25 min (15 min příprava + 10 min tepelná úprava, bez doby marinování)

15. 3. 2021 15:26

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 578 kJ / 1 572 kcal
Bílkoviny191,58 g
Tuky30,20 g
Vláknina9,23 g
Cholesterol 405 mg
Sodík 1,94 g
Sůl4,22 g
Sacharidy128,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Čerstvá strouhanka je moc dobrá. Klidně můžete k rohlíkům při mixování přidat bylinky, jako petrželku nebo libeček. Kdo chce lehčí verzi, může řízečky postříkat lehce olejem a upéct v předem vyhřáté troubě na 190-200 st. cca 20-25 minut (podle velikosti řízků).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

1. 10. 2023 20:53

Franta02: Děkuji:-K:-K

Franta02

1. 10. 2023 17:25

Výborné, místo soli jsem dal do těstíčka vegetu. Příloha bramborová kaše, do které jsem dal naťovou cibuli a místo mléka šlehačku.

Marie Svarcova Marie Svarcova

1. 10. 2023 07:45

:-)<3:yes::yes:pěkný recept a krásné foto :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: prsa kuřecí, podmáslí, hořčice, olej, paprika sušená uzená, sůl, pepř mletý, rohlík, sádlo

TopRecepty.cz

Kuřecí podmáslové řízečky, smažené v čerstvé strouhance

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7gLw