Červené zelí na víně, bramborový knedlík a uzené kuřecí stehno
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 10 237 kJ / 2 447 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,31 g |
Tuky | 56,45 g |
Vláknina | 30,80 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 1,76 g |
Sůl | 4,21 g |
Sacharidy | 405,55 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 7 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 50 minutami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 56 minutami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 3 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 3 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 4 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 5 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 6 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Česnečka a její léčivá síla. Jak si pochutnat a k tomu prospět svému zdraví?
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Další recepty
Suroviny: zelí červené, sádlo, cibule, cukr, víno červené, ocet vinný červený, sůl, jablko, rozinky, brambory, sádlo, mouka hrubá, solamyl, vejce, sůl, stehno kuřecí uzené, cibulka
Červené zelí na víně, bramborový knedlík a uzené kuřecí stehno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XZLl
0 názorů