Jota s klobásou
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 613 kJ / 1 342 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,38 g |
Tuky | 6,21 g |
Vláknina | 124,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,05 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 194,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Lepší je použít spíše méně vysušený typ klobás, ale dá se i s Maďarskou, jen jsou kolečka tužší a polévka je pikantní.
Tuto polévku jsem poprvé ochutnal ve Slovinsku a okamžitě si ji zamiloval. Hledal jsem recept na TopRecepty.cz, ale bohužel tu nebyl. Našel jsem tedy recept od cestovatelky, která se na Slovinsko zaměřuje a toto je vlastně její recept, který jsem jen mírně upravil na základě několika vlastních pokusů. Na jejích stránkách se dozvíte o této polévce více informací.
Zde je původní recept: www.objevuj-slovinsko.cz/jota-recept/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 11 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 12 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 13 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 22 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Wanilor uvařila před 53 minutami
Polévka z ředkviček
ha.vavrova@gmail.com uvařila před 2 hodinami
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 5 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 9 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 11 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 12 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kadeřávek na zahradě: Oblíbená zelenina vydrží na záhonech až do jara a v kuchyni se rozhodně neztratí
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
K čemu se hodí vepřová bránice? Poradíme, jak využít neprávem opomíjenou surovinu
Další recepty
Suroviny: zelí kysané, klobása, brambory, sůl, pepř celý, bobkový list, cibule, česnek, sádlo, paprika sušená sladká, fazole červené
Jota s klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PXWz
0 názorů