Cibulová jíška do lednice
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 855 kJ / 3 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,59 g |
Tuky | 253,34 g |
Vláknina | 16,65 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 213,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jíšku jsem udělala poté, co jsem vařila guláš na akci pro 35 lidí a cibule nakrájené na hotový guláš hodně zbylo. Nechtěla jsem ji vyhodit, zamrazit asi ani nejde, tak jsem udělala jíšku. Už ji nemám, je velice dobrá do polévek, luštěnin, zelí, gulášů a všude tam, kde potřebujete dohustit. Nejlepší je teď v létě, kdy dělám rychlé zeleninové polévky. Dám vařit zeleninu s libečkem a když změkne, tak vařící jen zahustím studenou jíškou a chvíli povařím. Rychlovka. Kdo chce, může přidat i lžičku papriky. Studenou z lednice odebíráme a vkládáme vždy do vařícího pokrmu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 7. 2021 18:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 3 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 4 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 13 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 29 minutami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 2 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 3 hodinami
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 4 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 5 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 6 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalou křenovou omáčku podle Viléma Vrabce: Skvělé chuti pomůže vývar, žloutek i smetana
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak na perfektní dušený špenát z čerstvých listů: Chuť vylepší česnek a muškátový oříšek, pro zjemnění přidejte smetanu
Další recepty
Suroviny: cibule, sádlo, mouka hladká
Cibulová jíška do lednice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oM8z
1 názor