Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Halušky se sýrem a tvarohem

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 2. 2008 16:40

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 765 kJ / 2 334 kcal
Bílkoviny91,34 g
Tuky125,99 g
Vláknina11,70 g
Cholesterol 680 mg
Sodík 2,89 g
Sůl7,08 g
Sacharidy204,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tajne

5. 8. 2014 18:23

:-D:-D:-D:-D:-D:yes::yes::yes::yes::no::no::no::no::-!:-!:-!:-!:-!:-!:-!

karel

1. 7. 2009 21:41

asi to bude všechno jinak:-//

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 10. 2008 21:06

Asi tam má být 1 hrnek vody, ale to jen tak odhadem,já na halušky, "špercle" nic neměřím, tak,aby to nebylo řídké,ani husté,tak by to asi mohlo být 1 hrnek vody a jeden hrnek mouky.

Olina-preclik Olina-preclik

22. 10. 2008 16:06

Jani, kolik vody? Nevypadlo tam něco? Je tam "1 hrnku" vody. Nemá to být třeba 1/2 nebo tak něco?:-O Je mi fuk, jestli to jsou halušky nebo špercle.:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 10. 2008 12:57

Bajaja-tak tvé moto-neberte mne moc vážně,beru vážně:-D:-)),protože si z nás děláš určitě legraci,když i v tvém komentáři jsou pořádné chyby,že?:-*

tejaja tejaja

22. 10. 2008 09:14

A pravdaže, nikdy sa nepreplachujú, len sa nechajú otiecť.

tejaja tejaja

22. 10. 2008 09:14

Paprika má pravdu, toto halušky nie sú, sú to nokerle. Ale na Slovensku sa niekedy názvom halušky označuje všetko : aj halušky, aj nokerle, dokonca aj rezance:-D Niekde sa nehovorí rezance s makom, ale halušky s makom. Správne by to ale halušky byť nemali:-D:-D

Paprika Paprika

22. 10. 2008 08:41

Halušky určitě neproplachovat. Ale tohle podle mně nejsou halušky.:-! Ty se dělají z bramborového těsta. Tohle vypadá na špecle alias nokerle od Tejaji.
Bajajo, odpusť nám to. Ale s tím nadšením a nasazením, s jakým píšeme své komentáře, nám to holt někdy ulítne. :-8;-)

bajaja

22. 10. 2008 07:40

Taky myslím, že se hakušky neproplachujou, ale vypadají, že na ně mám děsnou chuť.:-p Jo a děvčatam myslim, že už to tu bylo: po čárce za slovem a tečce se dělá mezera - prosim, prosim:-!:-!:-!

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 10. 2008 23:00

Pokud můžu,tak halušky se nemají vůbec proplachovat,Do misky se má vložit to,s čím je chceme,v tomto případě tvaroh a sýr a na to dát horké halušky pouze scezené a pořádně promíchat a potom přimíchat vyškvařenou slaninu,Já jsem je s tvarohem ještě nedělala a k tomu ten sýr,vůbec to nemusí být špatné.:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: špercle špercle recept halušky těsto domaci halusky těsto na halušky hakušky haluškové těsto halusky s jablky recept na špercle bramborové špercle halušky z bramborového těsta jídlo s tvarohem recepty špercle recept špercle nokerle jídla z tvarohu domácí halušky recept recept na domácí halušky hakušky recept halušky

Suroviny: mouka polohrubá, voda, vejce, sůl, sýr tvrdý, tvaroh, slanina anglická, cibule

TopRecepty.cz

Halušky se sýrem a tvarohem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j54