Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajčata v kořeněném nálevu

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 8. 2009 21:31

Suroviny

Porce: 8 sklenic ,,sedmiček"

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 456 kJ / 1 304 kcal
Bílkoviny36,00 g
Tuky8,00 g
Vláknina64,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 280 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy240,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

ČL-čajová lžička, PL-polévková lžíce

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zdenka1

13. 9. 2013 09:19

Děkuji za výborný tip, jak zpracovat přebytečná rajčata. Dávala jsem do malých skleniček. Už jsem jednu otevřela a s výsledkem jsem moc spokojená. Posílám zasloužený bodík.:-p:yes:

Iness Iness

10. 8. 2009 12:30

Já si myslím, že sterilované ve vodě nejsou tolik měkké...ale to záleží na každém, jak to máte rádi;-):-)

spagetka spagetka

10. 8. 2009 11:34

Já dělám i rajčata ve vlastní šťávě - přidám jen koření a sterilizuju.Ale i toto vypadá krásně ;-):yes:

bazalka

10. 8. 2009 10:24

Rozumím. :-D Docela jsem "nalomená". Vlastní rajčata nemám, ale snad doběhnu pár koupit a jednu skleničku strčím do hrnce. Jako experiment. :-D

Iness Iness

10. 8. 2009 10:15

Tak zkusit to můžete...zkusit se má všechno:-));-)(bez vody:-))Já používám i tu vodu z těch rajčat a u švestek dávám také vodu, protože děti mají rádi pak tu šťávu ;-):-))

bazalka

10. 8. 2009 10:10

Díky moc. Já dělám ve vlastní šťávě švestky, cukr se krásně rozpustí, ovoce pustí vodu, všechny chutě se smíchají. Slouží pak v zimě na koláč apod. Tak mi to u těch rajčat přišlo stejné. Díky.;-)

Iness Iness

10. 8. 2009 10:01

Nene horkou nebo teplou vodu do sklenic. Kdyby jsme to nechali ve vlastní šťávě, tak by se nám nerzpustil cukr a koření by správně nerozvinulo svou chuť;-)

bazalka

10. 8. 2009 09:37

Zeptám se úplně hloupě. Zalijeme horkou vodou... vodu do sklenic nebo už uzavřené sklenice ke sterilizaci zalijeme vodou a sterilujeme ? Já to chápu bez vody, jako "rajčata ve vlastní šťávě". Je to tak ? :-?:-8:-)

Iness Iness

10. 8. 2009 09:29

Rajčata sterilizací trochu vyblednou, proto jsou do oranžova:-))

Iness Iness

10. 8. 2009 09:12

Je to sklenice ,,sedmička";-)

Marta Marta

10. 8. 2009 01:34

pěkný recept:yes: - škoda, že mi z domácích rajčat na zavařování už nezbývá:-/

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 8. 2009 22:19

Vypadá to, jako červené meruňky:-),myslím, že super a ta dávka je na jednu 3dl sklenku, Ingrid? Nebo je to sedmička? Fotka skresluje;-)

Iness Iness

9. 8. 2009 21:54

JJ ,takové věci mám v malíčku...:-D

maris maris

9. 8. 2009 21:51

Byla jsi rychlejší :-D:-D

maris maris

9. 8. 2009 21:49

Iness, když si rozklikneš " upravit " - pod názvem receptu, tak to tam můžeš připsat. ;-):-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sterilizace rajčat zavařovani rajčat jak zpracovat rajčata zavařovaná rajčata rajčata zavařování sterilizování rajčat rajcata ve sladkokyselem nalevu rajcata sterilizace rajčata v sladkokyselém nálevu zavařování rajčata zavarovani zelenych rajcat zaváření rajčat zavařování švestek sterilizovaná rajčata sterilujeme rajčata rajčata bez sterilizace jak zpracovat prebytecna rajcata papriky a rajčata zavařování přebytečná rajčata sterilizace zelenych rajcat

Suroviny: rajče, cukr, sůl, ocet, koření nové koření, pepř celý, tymián sušený, bobkový list

TopRecepty.cz

Rajčata v kořeněném nálevu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4RGV