Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Segedínský guláš v papiňáku

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba tepelné úpravy: 50 min

50 min (50 min tepelná úprava)

3. 3. 2022 22:34

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 091 kJ / 1 456 kcal
Bílkoviny147,33 g
Tuky75,31 g
Vláknina22,14 g
Cholesterol 496 mg
Sodík 385 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy42,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pokud je guláš řídký, tak přidat trochu hotové tmavé jíšky.

Přeji všem dobrou chuť. :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, sádlo, cibule, česnek, kmín drcený, paprika čerstvá červená, masox hovězí, bobkový list, pepř, smetana zakysaná 12%

TopRecepty.cz

Segedínský guláš v papiňáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MOr5