Tarte tatin (obrácený jablkový koláč)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 761 kJ / 3 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,40 g |
Tuky | 196,34 g |
Vláknina | 21,55 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 205 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 350,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 2. 2013 12:00
Monikiska: samozrejme, len vtedy, ak misa je z varného skla...
13. 2. 2013 11:40
Monikiska: za sebe: zcela určitě, i když já mám zapékací formu na tyhle věci, ale sklo určitě
13. 2. 2013 11:34
Mám dotaz. Nemám pánev bez plastové rukojeti. Můžu to zapéct ve skleněné míse???
4. 11. 2012 00:26
Kateřina:No já nevím jak Vy,ale já Tarte Tatin jedla od rodilé francouzky a žádným krémem přelitý nebyl.
28. 10. 2012 13:29
Kateřina: Vážená, tento koláč je na receptech 4-slovy čtyři roky,a jediná osvícena jste vy!!! Blahopřeji vám k tomu!!!!
28. 10. 2012 12:36
Tak tohle nemá s Tarte tatinem absolutně nic společeného! Jak někdo může vůbec prezentovat takovouhle hrůzu za Tarte tatin Tatre tatin je typický francouzský koláč, který má být ještě následně přelitý krémem. Tohle je jedna z nejhorších parodií, které jsem kdy viděla Být Vámi, tak celý příspěvek smažu a nedělám si ostudu! Hrůza!!
14. 1. 2011 19:56
Přidala jsem fofo, doufám že to nebude vadit.Děkuji.
14. 1. 2011 17:37
Můj začátek tohoto koláče vypadal stejně,ale i tak je to super dobrota. Jablka přidám na pánev až je cukr hnědý!!! Nebojte se, jablka pustí šťávu a nic se nepřichytne. Jinak recept nemá chybu, každý si přidá a ubere dle své chutě.Jinak doporučuji moučnatá jablka a podle J.Olivera i banány.
10. 4. 2010 11:37
Ja síce neviem,ako má správne vyzerať,ale na fotke je vidieť trochu nahnedlý povrch-to bude asi ten karamel.Mne len neni jasné aký rozdiel je medzi týmto receptom a receptom na "Obrácený jablečný koláč".Inak to môže byť dobré
10. 4. 2010 10:56
Ivane HOS.Pakliže se podíváte pozorně na fotografii,tak jistě vidíte,že barva není zelená,ale je to jen zabarvení fotografie vlivem okolního světla.
Pakliže máte recept na tento koláč v jiném podání,budeme rádi,pokud ho sem přidáte a fotografie se zlatým zbarvením je také vítána.Přeji pěkný den.
Pakliže máte recept na tento koláč v jiném podání,budeme rádi,pokud ho sem přidáte a fotografie se zlatým zbarvením je také vítána.Přeji pěkný den.
10. 4. 2010 10:32
Nepokládám tento výrobek vámí prezentovaný za to,za co jej vydáváte,protože jste pravděpodobně nikdy neviděli, jak správně vypadá!
Neznáte technologii výroby a vhodné produkty.
Nevidím karamel, který vzniká při procesu pečení přímo pod jablíčky v pánvi, tudíž při obrácení koláče do jeho konečné podoby je zlatý!!! a ne zelený! V případě že byste měli zájem o podrobný popis, jak tento koláč připravit, můžete se na mě obrátit!
Neznáte technologii výroby a vhodné produkty.
Nevidím karamel, který vzniká při procesu pečení přímo pod jablíčky v pánvi, tudíž při obrácení koláče do jeho konečné podoby je zlatý!!! a ne zelený! V případě že byste měli zájem o podrobný popis, jak tento koláč připravit, můžete se na mě obrátit!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 16 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 17 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 19 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 22 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 22 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno 22. 4. 2024 23:54
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Luciksch uvařil před 7 hodinami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 8 hodinami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 9 hodinami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 9 hodinami
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 9 hodinami
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 10 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 10 hodinami
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 10 hodinami
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit taštičky z křehkého těsta? Rady a tipy pro začátečníky
Hell’s Kitchen Česko se chystá na obrazovky Novy: Vítěz dostane dva a půl milionu korun a práci u Kašpárka, říká producent
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Tématické fráze: obraceny francouzsky jablecny kolac francouzský jablkový koláč obrácený jablečný koláč francouzký jablečný koláč tartin obrácený jablečný koláč dity p. francouzský jablečný koláč obrácený jablečný koláč s karamelem obrácený jablečný koláč od babičky francouzský obrácený jablečný koláč jablečné koláče jak je neznáte koláč tartin francouzký jablkový koláč obrácený jablečný koláč recepty francouzský koláč s jablky obrácený jablečný koláč s krémem jablkový koláč recept jablkový koláč z listového těsta obrácený jablečný koláč z listového těsta francouzský jablečný koláč obraceny
Suroviny: těsto listové, jablko, máslo, cukr
Tarte tatin (obrácený jablkový koláč)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LWv
11 názorů