Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapustovka se zakysankou

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

12. 8. 2009 14:52

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 188 kJ / 284 kcal
Bílkoviny8,08 g
Tuky8,90 g
Vláknina16,83 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 93 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy39,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Četla jsem podobných polévek plno i se zelím, tahle je vymyšlená a jiná, je chutí hodně výrazná a lahodná.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

dexulka

29. 1. 2013 18:43

Tak jsem vyzkoušela tuhle polévku,když jsme jeli na dovču na hory a měla velký ohlas :-p Je dost podobná zelňačce,kterou dělávám a moc nám chutná :-8 Určitě zopakuji,polévek není nikdy dost,obzvlášť s malým dítětem :-)Posílám bod i foto :yes:

Bibinka Bibinka

13. 8. 2009 10:42

Holky, možná to na té fotce tak blbě vypadá, ale zdrclé to fakt není a kdyby přece jen se to trochu někomu zdrclo, jak říká špagetka, na chuti to neubere a řeknem si "nó bóže"...:-D:-));-)

magdalenka magdalenka

12. 8. 2009 16:55

Vyzerá super, nemôže byť nedobrá! Samé dobré suroviny...+

spagetka spagetka

12. 8. 2009 15:52

Zdrclá možná trochu je, ale to jí neubírá na výborné chuti, tentokrát s bazalkou souhlasím, že se to dá napravit, tak jak popisuje. Každopádně ji dělám prakticky stejně (a každému i mně se někdy zdrcne) takže :yes::yes:

klukodvody klukodvody

12. 8. 2009 15:33

Bibinko.:yes:Miluju polévečky,jsou to moje večeře.:-DTahle vypadá skvěle.:-D:-D:-DNeznám a brzy udělám,včera jsem udělal gulášovku a jím polévky jen sám.Ale už se těším a ty se těš na bodík.:-!:-!:-!

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 8. 2009 15:31

No, taky se mi mlinko zdá, ale to samé se mi stalo předevčírem s kulajdou, ale snědla se;-):yes:

bazalka

12. 8. 2009 15:23

Také se mi zdá trochu "zgrclá", u nás ale říkám "zdrclá", neboli sražená.:-D Stačí vyndat smetanu včas z lednice, aby byla v pokojové teplotě a nebo část(1-2 lžíce) horké tekutiny zamíchat do studené smetany a pak teprve nalít do pokrmu. Jinak krásná kapustovka. :yes::-)

majda1512

12. 8. 2009 15:07

Jano, myslím, že zgrclá jsi tak maximálně ty! Bibinko, ty tvé polívečky jsou :yes: Já jsem taky polívková :-)

jana

12. 8. 2009 15:05

Vypadá jak zgrclá

pipre pipre

12. 8. 2009 14:59

Bibinko, tuto polévku bych si moc ráda dala :-) Bodík:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sražená smetana zdrclá omáčka zdrclá smetana jak napravit sraženou omáčku sražená omáčka sražená smetana v polévce sražená smetana v omáčce srazena smetanova omacka jak napravit zdrclou polévku omáčka sražená k napravení jak napravit zdrclou omáčku jak napravit sraženou polévku zdrclá polévka sražená zakysaná smetana sražená kulajda jak napravit sraženou kulajdu jak napravit sraženou smetanovou omáčku zdrcla smetana v polevce sražená polévka sražení smetany

Suroviny: kapusta, klobása maďarská, cibule, brambory, česnek, kmín drcený, pepř, olej, mrkev, smetana zakysaná, vegeta, bujón hovězí

TopRecepty.cz

Kapustovka se zakysankou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q0KL