Silná slepičí polévka s Magdalenčinými nočky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 572 kJ / 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,26 g |
Tuky | 30,56 g |
Vláknina | 1,32 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 2,92 g |
Sacharidy | 40,02 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tyhle nočky jsem poprvé jedla v Magdalenčině kedlubnové polévce a byly moc dobré, tak doufám, že se Magdalenka nebude zlobit, že jsem je použila i tady do té polévky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 6. 2022 08:05
22. 6. 2021 14:00
17. 5. 2021 14:34
17. 5. 2021 14:01
Doporučuji.
17. 5. 2021 13:49
16. 9. 2019 10:02
11. 9. 2012 17:47
20. 3. 2012 12:57
4. 3. 2012 12:29
11. 8. 2009 15:39
11. 8. 2009 15:39
11. 8. 2009 06:55
11. 8. 2009 05:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 3 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 14 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 18 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Světem hýbe nový trend. Víte, co je to mindful eating neboli všímavé jedení?
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: jak dlouho vařit slepici slepici polevka slepičí polévka recept silná kuřecí polévka polevka ze slepice jak dlouho varit slepici polevku jak dlouho se vari slepice nocky do polevky jak vařit slepici slepičí polevka videorecept polevka slepiči slepice na polévku slepice polevka jak varit slepici polevku zavářka do slepičí polévky jak dlouho vařit slepice jak se vari slepici polevka jak uvařit slepici jak uvařit slepičí polévku jak dlouho se vaří slepičí polévka
Suroviny: slepice, mrkev, celer, petržel, cibule, libeček, nať petrželová, nať celerová, koření polévkové, pepř, sůl, vejce, mouka polohrubá, sýr eidam
Silná slepičí polévka s Magdalenčinými nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7LJy
13 názorů