Šumavská živáň
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 22 894 kJ / 5 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 335,38 g |
Tuky | 383,61 g |
Vláknina | 81,20 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 4,06 g |
Sůl | 9,50 g |
Sacharidy | 158,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Toto je recept pana Jiřího Císlera z knihy "Přijďte k nám na večeři".
V receptu je uváděno - 5 palic česneku -, ale každý si může dát přiměřeně, podle své chuti.
Já jsem tu odvahu neměla, abych maso prokládala větvičkami jehličí, tak jsem aspoň natáhla ruku a s balkonu utrhla pravou šumavskou větvičku borovice i s šiškami.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 2. 2024 09:03
1. 12. 2023 11:12
30. 6. 2010 11:17
30. 6. 2010 04:41
29. 6. 2010 20:43
29. 6. 2010 20:43
29. 6. 2010 20:35
27. 6. 2010 23:58
25. 6. 2010 17:19
21. 8. 2009 10:25
18. 8. 2009 20:51
18. 8. 2009 20:43
18. 8. 2009 18:27
18. 8. 2009 17:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 3 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 16 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 17 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 3 minutami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 24 minutami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 1 hodinou
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 2 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 2 hodinami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 2 hodinami
Klasické české rohlíky
Hanci166 uvařila před 2 hodinami
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 3 hodinami
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rady a tipy na ty nejchutnější šunkofleky. Co do nich dát a jak je uvařit nejlépe
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Další recepty
Tématické fráze: živáň zivan recept vepřový bok recept recept na živán živáň na grilu vepřovy bok pečený vepřový bok vepřový živáň vepřový bok recepty recept živán uzený bok recept maso na živáň vepřová živán zivan na ohni šumavská vepřová plec živán recepty co je to živáň uzeny veprovy bok recepty živán recepty vepřový bok
Suroviny: plec vepřová, bok uzený, klobása, cibule, mrkev, celer, petržel, ředkvičky, olej, česnek, nať petrželová, nať celerová, slanina, sůl, pepř, majoránka, šalvěj, meduňka
Šumavská živáň
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KZ2n
14 názorů