Jazyk na smetaně s nivou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 693 kJ / 1 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,19 g |
Tuky | 124,27 g |
Vláknina | 2,75 g |
Cholesterol | 195 mg |
Sodík | 2,69 g |
Sůl | 6,70 g |
Sacharidy | 36,01 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Něco malinko podobného jsem kdysi četla na nějakém portále, že toto jídlo vyšlo jako vítěz v nějaké kulinářské soutěži v Č.Budějovicích.
Zasloužilo si to, já už to vařím takhle předělané po několikáté a troufám si říct, že je to lepší(i levnější), než svíčková!
Ze zbytku vývaru je výborná polévka!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 2. 2020 16:29
patslad: Patriku děkuji, fakt jsi mě potěšil, že chunalo
17. 2. 2020 13:49
Bylo to vynikající, děkuji za tento recept. Akorát jsem musel improvizovat - omylem jsem si při nákupu s dovozem domů objednal ne smetanu, ale smetanový pribináček (včetně zakysané varianty). Zjistil jsem to až při vaření: ze zoufalství jsem zariskoval a použil je - a vyšlo to... Bylo to fantastické a nebylo třeba zahušťovat.
11. 9. 2009 15:23
Bibi,já jsem technický antitalent a diletant,já fotit vůbec neumím a co hůř-nemám ani foťákjen v mobilu a vůbec nevím,jak bych ty fotky z toho mobilu dostala sem..jak říkám,jsem fotoblbkaale zase mám jiné přednosti-ráda vařímtak zase někdy-kolegyňkona kterém oddělení pracuješ
11. 9. 2009 11:32
Rebeko, kolegyně-sestřičko, to jsi mě potěšila moc, že jsi to vyzkoušela a jak čtu, pochutnali jste siZrovna jsem vyndala jazyky z mrazáku a tak zase budu něco vymýšlet, ale až na zítra. Tak díky za vyzkoušení ,za bod a ještě jsi mohla přidat fotičku
11. 9. 2009 10:58
Bibi,právě jsem dovařila,je opravdu vynikajícímarmeládky jsem dala kapku víc-lžičku marmelády z černého rybízu a dvě lžičky "rybíz alá brusinky",doladila jsem dle dop.chutě-pár kapek citronu,malinko dosladila-nevěděla jsem,jaká má být výsledná chuťnicméně je to naprosto mňamozní,výborné,jedinečnéděkuji,ukládám a určitě zopakuju..a bodík pro tebe
25. 8. 2009 17:07
Bibi, omáčka vypadá teda mňamózně
25. 8. 2009 17:05
Jani, to je taťkova porce, já chvátala s focením od rozdělané práce a pozorještě si přidaldoufám, že zbyde na zítraa dík, že se vám to líbí
25. 8. 2009 16:51
Bibinko, to je přímo odporně dobré už při čtení
25. 8. 2009 15:33
Bibi, ty si pořiď větší talíře! Dala bych si hneeeed!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 8 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 10 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 26 minutami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 1 hodinou
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 2 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 3 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 4 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 5 hodinami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vepřový jazyk na smetaně pokrmy z nivy pokrmy s nivou rybízové pokrmy pokrmy ze zakysané smetany vepřový jazyk na na smetaně videorecept recepty vepřový jazyk na smetaně pokrmy z nivou vareni veprovy jazyk na smetane vepřové jazyky na smetane jazyk recept vepřový jazyk na smetaně recept veproví jazyk recept recepty vepřový jazyk trendy pokrmy a fotky vaření jazyku niva v pokrmech olej na včelí píchnutí pokrmy ze zakysane smetan vepřové srdce recept
Suroviny: jazyk vepřový, slanina anglická, smetana zakysaná, smetana sladká, vývar, marmeláda rybízová, sýr niva, tymián, koření oregáno, rozmarýn, pepř, solamyl, olej, sýr niva
Jazyk na smetaně s nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pQjr
9 názorů