Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Překládané tvarohové pagáčky

Drobné pagáčky z kynutého těsta jsou skvělé jako pohoštění například k vínu. Do těsta přidáme tvaroh a zakysanou smetanu a pagáčky plníme strouhaným sýrem. Díky překládání těsta jsou vysoké a nadýchané.

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez doby kynutí

50 min (35 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez doby kynutí)

25. 8. 2009 22:58

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie17 103 kJ / 4 088 kcal
Bílkoviny128,96 g
Tuky219,02 g
Vláknina18,20 g
Cholesterol 690 mg
Sodík 4,90 g
Sůl12,07 g
Sacharidy391,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bayta (moderátorka)

12. 1. 2024 22:48

Vypadají opravdu krásně <3 Vyzkouším.

magdalenka magdalenka

28. 8. 2009 16:35

Nemá tam byť 200 ml smotany? ďakujem, vyzerá to inak fajn!

Lendiiik Lendiiik

26. 8. 2009 21:20

jollka: už jsem to opravila:-)

jollka jollka

26. 8. 2009 11:03

Leni v surovinách nemáš napsáno kolik tvarohu asi kostku bych řekla já ,ale ostatní to vědět nebudou;-):-O

zizala zizala (moderátorka)

26. 8. 2009 06:16

Tak tohle musím vyzkoušet, líbí se mi, jak jsou vysoké:-O:-p

Lendiiik Lendiiik

26. 8. 2009 00:07

děláme si s manželem večer s vínkem, tak si dáváme do nosu:-)
a pár jsem si jich schovala do mrazáku a vytáhnu je v sobotu na oslavu narozenin - jsou moc dobrý, tak snad budou i z mrazáku;-)

Jsem trochu mákla kvůli soutěži a začalo mě to hrozně bavit, škoda, že toho času není víc a nemám sluhu na sklízení bordelu po vaření :-D
Od půlky září budeme bydlet nějaký čas s tchýňkou, tak doufám, že mě nechá taky vařit:-)

Sodovka Sodovka

25. 8. 2009 23:16

:-O:-O:-O Lendik, děláš pokroky:yes::yes::yes: Jsi šikulka, když to stíháš s malým prckem. Zasloužíš si boďana :yes: Podobně dělám škvarkové pagáčky.

pipre pipre

25. 8. 2009 23:09

To vypadá moc hezky:yes: Bodík 2.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 8. 2009 23:02

Vypadají skvěle, já myslela, že se dělají jen ze škvarků!:-O:yes:

Marta Marta

25. 8. 2009 23:02

pagáčky vypadají moooc dobře:yes::-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: prekladane kolace překládané těsto překládané těsto recept koláče z překládaného těsta škvarkové pagáče překládané překládané koláčky pagáčky překládané buchty škvarkové placky s kysanou smetanou překládaný koláč překládané koláče recept pagáčky ze smetany pagáče z tvarohového těsta pagáčky se sýrem škvarkové placky překládané koláčky z překládaného těsta překládané těsto na koláče překladané škvarkove placky recept na překládané koláče pagače se sýrem

Suroviny: tuk hera, mouka polohrubá, tvaroh, smetana kysaná, vejce, sýr nastrouhaný, droždí, sůl, cukr, vejce, sýr strouhaný

TopRecepty.cz

Překládané tvarohové pagáčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/APE1