Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brynzové halušky II

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 8. 2009 23:18

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie11 926 kJ / 2 850 kcal
Bílkoviny89,69 g
Tuky162,08 g
Vláknina17,75 g
Cholesterol 445 mg
Sodík 3,51 g
Sůl8,88 g
Sacharidy249,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zujali

13. 11. 2022 17:40

Včera jsem dělala a byly výborné :-)

Petr

2. 1. 2017 12:58

Urcite je lepsi pouzit haluskovac, brambory je treba strouhat velmi najemno, nebo je primo krouhat, jinak skrz haluskovac nepropasirujete testo. Ja vajicko davam, puristi ne, jak kdo chce. Ja davam 50/50 hladkou a hrubou mouku. Vareni 4-8 minut urcite ne! I kdybych je krajel z prkenka, cca minuta staci, z haluskovace tak 30 sekund. Hned jak vyplavou je sitkem posbiram. Petrzel, cibulka, pazitka do halusek nepatri, to je pekne jen na obrazku, po vyjmuti halusky promichejte s trochou masla, a servirujte, nadrobit bryndzu pokojove teploty( nikdy neohrivat, znehodnoti se ) , taky ji nemichat se smetanou apod, to je svatokradez:-) a polit slaninou se sadlem. Halusky jsou jedno z mych nej jidel, vzdy je ale delam jen pokud mam opravdu kvalitni ( npancovanou) bryndzu, ktera se neshani snadno. Dobrou chut vsem a doporucuji k piti si dat zincicu ;-)

rebeka rebeka

4. 12. 2013 17:40

dnes byly k obědu... vejce nedávám a vybírám z vody hned, jakmile vyplavou k povrchu;-) posílám bod a foto:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 11. 2013 13:49

Dovolím si přidat foto. Halušky v jakékoliv podobě jsou u nás oblíbené :-)

LUKIN

26. 8. 2013 15:57

:-p:-p:yes::yes::yes::yes:mnam

Jana

1. 6. 2013 13:26

Dnes jsem dělala halušky podle tohoto receptu a chválím.Byly opravdu vynikající.Děkuji za recept :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 12. 2010 21:08

Halušky, jak říkala moje slovenská tchýně jsou hotové v okamžiku, kdy vyplavou nahoru.;-) Leni, nevím, jak je to možné, ale dnes večer narážím na samé tvé dobroty.:-p Plus!!

zuzkade zuzkade

1. 10. 2010 00:09

výborný a máte ode mě bodík!:yes:

Lendiiik Lendiiik

26. 8. 2009 00:16

no pravda, většinou jsou už po těch čtyřech:-)

Sodovka Sodovka

25. 8. 2009 23:26

Do halušek dávam mouku polohrubou. Myslím, že po 8 minutách by byly halušky rozvařené. Vybírám je hned, jak vyplavou. Dnes vkládaš samé bryndzové recepty. Lendiik, vy máte někde poblíž salaš? Dala bych si žinčici.:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: halušky brynzové halušky halušky bez brambor vynikající halušky z vařených brambor bryndzové halušky recept brynzové halušky z vařených brambor halusky recept recepty halusky halušky z nových brambor bramborové halušky halušky z varenych brambor recept na halusky brynzové halušky recept brynzové halušky bez brambor recepty na halusky recept na brynzové halušky nejlepší brynzové halušky halušk rozvařené halušky recepty brynzové halušky

Suroviny: brambory, mouka hladká, vejce, sůl, brynza, slanina anglická, sádlo, pažitka

TopRecepty.cz

Brynzové halušky II

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D9KY