Buchta s hruškami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 25 684 kJ / 6 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,08 g |
Tuky | 167,02 g |
Vláknina | 61,60 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 581 mg |
Sůl | 1,94 g |
Sacharidy | 1 062,04 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tuto buchtu peču i s jablky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 8. 2014 10:20
mám podobný recept a je tam hladká mouka, nic se netrhá
12. 8. 2014 20:33
Alena:
No, podle poměru surovin to vypadá, že té mouky (pokud by byla použita HLADKÁ) je tak na hraně. A je-li navíc použita polohrubá, je těsto tzv "kratší" - rádo se trhá.
Použití "změklé HERY" je ptákovina Může dojít ke spaření těsta, které se projevuje stejně jak píše Samara:
Nevím co s broskvemi...
Na wééékend se chystám na nějaký koláč...
Vyzkouším paralelně s mým těstem i toto zde a dám vědít jak to dopadlo (Héééru samozřejmě zmrazím a do těsta postrouhám)
No, podle poměru surovin to vypadá, že té mouky (pokud by byla použita HLADKÁ) je tak na hraně. A je-li navíc použita polohrubá, je těsto tzv "kratší" - rádo se trhá.
Použití "změklé HERY" je ptákovina Může dojít ke spaření těsta, které se projevuje stejně jak píše Samara:
Nevím co s broskvemi...
Na wééékend se chystám na nějaký koláč...
Vyzkouším paralelně s mým těstem i toto zde a dám vědít jak to dopadlo (Héééru samozřejmě zmrazím a do těsta postrouhám)
12. 8. 2014 18:13
Buchta je dobrá , ale těsto mi také nešlo rozválet, tudíž jsem skončila u strouhání těsta též. A to jsem si recenze přečetla dopředu a s těstem jsem neotálela ani hera nebyla rozměklá.Nevím čím to je.
24. 7. 2014 11:14
Super recept, těsto šlo v pohodě rozválet :)
16. 10. 2011 12:07
Ahoj, tak jsem zpracovávala rychle, Hera nebyla moc měkká a přesto se mi to trhalo. Takže jsem podle návodu tady navrch placku neválela ale nastrouhala(tu spodní jsem po plechu jakž takž rozválela).Říkám si, co přidat íce mléka...?Ale tímto nekritizuji, jen přidávám zkušenost. Proti receptu nic nemám ;o) Myslím, že bude dobrá - zatím je horká vytažená z trouby
14. 11. 2009 20:30
Petro - sypký
14. 11. 2009 20:26
Chci se zeptat, puding do náplně dáváte jako prášek v sypkém stavu nebo uvařený?
19. 10. 2009 20:27
Díky za rady, příště budu chytřejší
19. 10. 2009 20:08
Samaro,
takový problém někdy mívám také, moje maminka,od které mám recept, mi poradila abych postupovala rychle, přesně tak, jak radí mirca. Máslo by nemělo být příliž měkké.
takový problém někdy mívám také, moje maminka,od které mám recept, mi poradila abych postupovala rychle, přesně tak, jak radí mirca. Máslo by nemělo být příliž měkké.
19. 10. 2009 15:00
Samaroa nezpracovávala jsi těsto v ruce příliš dlouho?Ono pak nemá úplně hladký povrch,je jakoby poslepované a při dalším zpracování se chová přesně tak,jak popisuješ.No ale jako hlavní klad vidím to,že jsi si s ním poradila(strouhání) a koláč vám chutnal..Za tu snahu a nápaditost ti posílám boďku.Jiný by těsto poslal šupem do koše.
19. 10. 2009 14:52
Postupovala jsem přesně podle receptu, ale těsto se nedalo rozválet, trhalo se Po několika marných pokusech jsem to vzdala a těsto na pekáč nastrouhala. Buchta je výborná, ale poraďte mi, kde se stala chyba?
26. 8. 2009 21:07
Dělám s hruškami, je moc dobrý+
26. 8. 2009 17:34
Dělám něco podobného s jablky, tak proč ne s hruškami
26. 8. 2009 12:09
No, fááájn, jen kde vzít ty hrušky Ale jinak super recept
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 31 minutami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 12 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 14 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 17 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 9 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 12 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 12 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 12 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 13 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 13 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 13 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Beton, Bavorák, Mozek i Žabí hlen: Recepty na koktejly, které frčely v socialismu, můžete otestovat i dnes
Retro okénko: Pamatujete na roksová lízátka? Kulatá dobrota stála 40 haléřů, vyrábí se dodnes a prodává za 4 koruny
Další recepty
Tématické fráze: buchta z hrušek recepty z hrušek hrušky recepty recepty s hruškami hruskova buchta buchty z hrusek pečeme z hrušek buchta s hruškou pečeme s hruškami hruškové buchty pečení s hruškami buchta hrusky buchta s hrušek rychla buchta s hruskami recept s hruškami s hruškami hruškové recepty moucniky s hruskami pokrmy z hrušek hrušky buchta
Suroviny: mouka polohrubá, cukr, prášek do pečiva, tuk hera, mléko, vejce, hruška, cukr, pudink vanilkový
Buchta s hruškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0rq
14 názorů