Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové na paprice se zakysanou smetanou

Takhle skvělá omáčka láká svojí vůní a chutí po paprice a smetaně. Pro obměnu je v receptu použito vepřové maso, protože je měkké dříve, než maso slepičí. Nejlépe se doplňuje s houskovým knedlíkem, ale ani s těstovinami neuděláte krok vedle.

Hodnocení receptu je 4,8 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

28. 8. 2009 12:21

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 804 kJ / 1 148 kcal
Bílkoviny115,78 g
Tuky60,91 g
Vláknina4,76 g
Cholesterol 422 mg
Sodík 433 mg
Sůl0,94 g
Sacharidy33,01 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je od paní Květy Kroupové z denníku AHA.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 8. 2009 22:54

No, tak od září budu na takovou klasiku jen nostalgicky vzpomínat:-S, musím něco dělat se svou váhou, pak tady třeba budu vkládat svůj denní jídelníček:-))

Sodovka Sodovka

28. 8. 2009 22:24

Klasika, která vždy chutná. Jenom maso krájím na kostky a dělám hodně omáčky. :-p:yes:

lvice16

28. 8. 2009 14:13

Tak tyhle klasiky milujeme. Smetanové omáčky, ty u nás fakt letí:-p. Takže posílám 6 bodík:yes: a už vím, co udělám o víkendu:-))

spagetka spagetka

28. 8. 2009 12:43

Velmi podobně dělám, jen ještě přidám pepř a drcený libeček s petřželkou :-p:yes:

Bibinka Bibinka

28. 8. 2009 12:42

Jani, proč králíka:-?budeš hubnout, nebo co tě chytá:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 8. 2009 12:34

No jo, Bibi, když se dívám na tvé talíře, hodně mi připomínají ty mé:-p, jenže, musím s tím něco dělat, tak tohle budu vařit jen příteli a já přejdu na králičí stravu:-(, no, co se dá dělat. Ninak máš pravdu, to je klasika;-)

monikaK

28. 8. 2009 12:32

Sbíhají se mi sliny,opět něco na mé chuťové buňky!:yes:;-)

Bibinka Bibinka

28. 8. 2009 12:29

Jani, to je pro mně úžasná klasika, když chci honem nějakou "majdu" a nikdy nezklame. Jak to vidím na tvém obrázku, mám chutě a tak je du zahnat Lahůdkovým gulášem:-D Jasnej 2 bod letííí:yes:

Tereza Blazkova Tereza Blazkova

28. 8. 2009 12:26

Jani, to může být dobré! Posílám prvního bodíka a ukládám mezi oblíbené :yes::-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová plec na paprice vepřové maso na paprice vepřové na paprice veprove platky na paprice vepřové na paprice recept vepřová kotleta na paprice plec na paprice vepřové plecko na paprice vepřové plátky se smetanou vepřové kotlety na paprice vepřová kýta na paprice vepřový plátek na paprice vepřová kýta na paprice se smetanou vepřová krkovice na paprice vepřové kostky na paprice vepřové maso se smetanou vepřové ragú se smetanou vepřový na paprice recept veprove na paprice kuře na paprice se smetanou

Suroviny: plec vepřová, cibule, sádlo, paprika sušená sladká, sůl, smetana zakysaná, mléko, mouka hladká

TopRecepty.cz

Vepřové na paprice se zakysanou smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pQDr