Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z bílé ředkve s koprem

Ochutnejte tuto výbornou smetanovou polévku z ředkve, brambor a celeru. Polévku na závěr dochutíme koprem. Podáváme ji s vejci uvařenými natvrdo a díky tomu polévka dostatečně zasytí.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 35 min

50 min (15 min příprava + 35 min tepelná úprava)

1. 9. 2023 13:53

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 354 kJ / 802 kcal
Bílkoviny38,08 g
Tuky47,82 g
Vláknina9,20 g
Cholesterol 580 mg
Sodík 304 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy51,31 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

2. 9. 2023 07:47

:-)<3:yes::yes: mám ráda bílou ředkev ale polévka mě nenapadla - určitě zkusím, díky za recept :-K

mika59 mika59

1. 9. 2023 17:17

Bayta (moderátorka): Děkuji:-K:-K

Bayta (moderátorka)

1. 9. 2023 15:08

Skvělý nápad :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: ředkev bílá, brambory, celer, máslo, cibule, koření nové koření, bobkový list, sůl, pepř bílý mletý, vývar masový, smetana na vaření, kopr, vejce

TopRecepty.cz

Polévka z bílé ředkve s koprem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNjwl