Haše z vepře
Haše je klasické jídlo, ve kterém lze zpracovat i levnější kousky vepřového, případně můžeme přidat i maso, které zbylo například z vývaru. Podáváme ji s bramborami nebo kouskem chleba.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 314 kJ / 1 031 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,68 g |
Tuky | 33,02 g |
Vláknina | 26,57 g |
Cholesterol | 174 mg |
Sodík | 2,74 g |
Sůl | 6,52 g |
Sacharidy | 75,08 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Nákup pořídíme u řezníka poměrně levně. Pokud nemáte v okolí řezníka, můžete použít třeba žebra, nebo kousek plecka.
Ve školní družině mi osobně vztah k haši trochu pokazili, tak věřím, že bude chutnat i vám neposkvrněným školní jídelnou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 2 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 2 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 14 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 56 minutami
Červená čočka s klobásou
Natnat uvařila před 1 hodinou
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 1 hodinou
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 2 hodinami
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 3 hodinami
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 11 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 12 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 15 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 16 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vynikající sirup z bezových květů zastudena si můžete připravit právě teď. Kromě bezu stačí citron a pár ingrediencí
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Jak správně usmažit cibuli dosklovita, dorůžova či dočervena? Začátečníkům video napoví, jak postupovat
Další recepty
Suroviny: hlava vepřová, mrkev, cibule, celer, koření nové koření, pepř celý, sůl mořská, voda, maso, cibule, mouka hladká, rohlík, vývar masový, kmín drcený, pepř mletý, česnek, majoránka, sádlo
Haše z vepře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY7Yg
0 názorů