Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medovník IV.

Oblíbený dort připravíme z medových plátů potřených výborným krémem z másla a kondenzovaného mléka. Pro ještě lepší chuť můžeme krém připravit z karamelizovaného Salka. Přestože je tento dort pracnější, výsledek za námahu určitě stojí.

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 50 min

90 min (40 min příprava + 50 min tepelná úprava)

30. 8. 2009 22:08

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie36 421 kJ / 8 705 kcal
Bílkoviny121,94 g
Tuky456,88 g
Vláknina18,75 g
Cholesterol 1,59 g
Sodík 4,50 g
Sůl2,27 g
Sacharidy1 016,94 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Nikijaho

7. 7. 2020 09:41

Na kolik pečete?

Nikijaho

23. 6. 2020 20:25

Nejlepší recept! Nemohla jsem ho znovu najít a tak jsme nyní vyzkoušela jiný..se sádlem a šlehačkou. Hrůza. Takže tento vřele doporučuji i začátečníkům.:-K

Terkas Terkas

5. 4. 2012 19:58

tak sem si ho taky vyzkoušela a poved se mi:-)):-)):-))

Anetka

6. 3. 2011 17:27

Moc děkuji za recept, medovník se povedl a byl ihned pryč! :yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

4. 3. 2011 09:07

KozlíkuAleši:povedl se Ti paráda.;-):yes:
receptík je pěkný,líbí se mi.;-)+1:yes:

KozlikAles

4. 3. 2011 01:21

Abyste si nemyslely, že opačné pohlaví se tímto nezabývá, tak přikládám foto. :-p Zítra ho nesu přítelkyni k výročí, tak snad se povedl (ale podle ochutnávek v průběhu to vypadá, že jo...). Děkuji za supr recept a za Marsi Mesi komentář - taky jsem do krému přidal puding a je to lepší.

Marsi Mesi

21. 1. 2011 22:24

Ráda peču tyhle medovníky a tenhle vypadá lákavě, akorát krém je na mě vždy příliš sladký, tak přidávám trochu uvařeného vanilkového pudingu:yes::yes::-)

zizala zizala (moderátorka)

21. 1. 2011 19:49

Zrzi, o jídle se takhle nemluví ;-) Bez cukru to nemohlo být zase tak strašné, když tam byl med :-p

zrska1111

21. 1. 2011 19:43

tohle je úplná dobrota akurát jsme tam zapoměli dát hrnek cukru tak to byl pěknej hnuus!!! potom jsme to předělali!!:yes:

Lendiiik Lendiiik

22. 11. 2010 12:19

bagous: tak doufám, že medovník měl úspěch:-))

bagous

21. 11. 2010 12:55

včera jsem pekla a dnes budu předávat - přítel má narozeniny =) tak doufám, že bude k jídlu:-D:yes:

Veroly

3. 11. 2010 10:59

Jde o to, spotřebovat všechno těsto. Já to dělám tak, že na 3 plechy rozetřu stejně velký pláty těsta, dám úpéct a po upečení si ty pláty rozříznu na 3 stejný obdelníky (na tvaru nezáleží), co zbyde a nebo co odkrojím z krajů, rozdrolím na drobenku a tím sypu ten medovník. U mého obrázku je vidět, že mám 6 plátů na sobě. Klidně jde udělat 2 nižší medovníky. To už záleží na každém. Tak snad se medovník povede :-)

Petra

28. 10. 2010 21:15

A kolik platu asi mam udelat?Na kolik plechů?

bagous

12. 10. 2010 16:52

salko se má vařit v plechovce? a neuvolní se něco do jídla?

eva hubova eva hubova

31. 8. 2010 12:49

:-p:-p:yes:+10

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: medovník marlenka marlenka recept medovník čokoládový medovník krém na medovník krém do medovníku medovník krém medovník marlenka recept mini medovníčky medove řezy marlenka medovník recept řezy marlenka recept na krém do medovníku krém z ivy medovník po čtvrté medovník řezy čokoladová marlenka recept marlenka medovník medovniky medový dort marlenka recept

Suroviny: tuk hera, cukr, vejce, med, sůl, soda jedlá, mouka hladká, máslo, salko

TopRecepty.cz

Medovník IV.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N9mm