Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srnčí ragú

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 8. 2009 23:39

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 604 kJ / 622 kcal
Bílkoviny100,93 g
Tuky2,16 g
Vláknina8,47 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 393 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy30,99 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

14. 4. 2012 14:45

Ten citrón, teda polovicu citrónu pridať aj zo šupkou ????:-?

Simona Skolakova Simona Skolakova

26. 7. 2010 11:51

Tejajko vypadá to moc dobře,taky bych si dala srnčí ragú.+1:yes::-K

mirca75 mirca75

2. 9. 2009 09:07

Opět dobře vypadající zvěřina:-p,takže boďka nebude otálet a hned odletí

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: ragú srnčí maso recepty srnčí ragú na červeném víně srnčí recepty ragů recept srnčí recepty srnčí recepty ze srnčího masa nejlepší recepty ze srnčího srnčí čína srnec recepty srnčí recept recepty ze srnčího ragů ze srnčího recepty ragu recepty srnci maso srnčí rizoto recept ragu ragu ze srnčího masa recept na ragu

Suroviny: maso srnčí, mrkev, cibule, olej, pepř, koření nové koření, bobkový list, citron, sůl, víno červené, marmeláda rybízová, solamyl

TopRecepty.cz

Srnčí ragú

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gL0D