Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cordon bleu - plněný řízek

Cordon bleu je recept původem z Francie. Za jeho skvělou chutí stojí kombinace telecího masa, šunky a sýra. Šunka a sýr se vloží do kapsy z masa, ta se poté obalí v trojobalu a usmaží.

Hodnocení receptu je 4,9 (35×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

1. 9. 2009 17:02

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie442 kJ / 106 kcal
Bílkoviny8,68 g
Tuky7,56 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy0,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

8. 5. 2023 09:32

:-)<3 moc se mi líbí recept i krásné foto, to vždy chtěla udělat moje vnučka ;-):-K

mekanik

15. 12. 2013 03:29

super.:yes:

Katka

11. 7. 2013 09:13

výborná mňamka, ale ten čedar tam opravdu nepatří... na telecí doporučuji řeznictví uzenářství sváček, sice si připlatíte ale kvalita je zatím nejlepší, co znám... :)

Koubkova Koubkova

3. 7. 2013 15:24

Taky jsem dělala z kýty:-K:yes:.

bondovka.007

16. 6. 2013 12:58

Já ho dneska dělala z kuřecího prsíčka - mňamka.:-*

eliss eliss

11. 6. 2013 09:01

Klasika kuchyně, která se nikdy nepřejí, bodík :yes:. Kvůli prckovi dělám i kuřecí, ale nejraději dělám z krkovičky ;-)

Tami

18. 8. 2012 15:49

Všichni tu řeší vepřové kontra telecí a nad druhem sýra se nikdo nezamyslil. To je fakt smutné, přátelé.:-//

Dana61

12. 3. 2012 14:49

cordon bleu je chuťovka:yes::-D a Jendo udělal jsi dobře, on je výborný z jakéhokoliv masa natož z krkovičky:-p:yes:

Jenda1 Jenda1

10. 3. 2012 21:06

Já jsem to dnes risknul s krkovičkou. Smažil jsem v babiččině železňáku. Jednu stranu klasicky a po otočení řízku jsem železňák vložil do trouby inspirovaný receptem yanull(http://www.toprecepty.cz/recept/12935-smazeni-a-do...) a po 15-ti minutách bylo hotovo. Perfektní šťavnatý řízek:-p. :-!:-)):yes::yes::-K +19 Přidávám foto;-).

Radek

24. 2. 2012 21:24

rebeka: no teleci na rizky bez problemu koupis v kazdem Globusu, tam to je se zarukou a kvalitni :-):-K

BILKOVAI BILKOVAI

9. 10. 2011 19:10

:-O:-p:-*:-K:yes:....+1

rebeka rebeka

9. 10. 2011 16:01

Eliza:já bych to tak ráda zkusila z telecího, ale kde ho nabrat, co;-):-(:-?

senky:že mě to nenapadlo:-!:-O:-O ty jsi, pane, mazaná;-):-8:-D:-D:-D:yes:

senky senky

9. 10. 2011 15:58

Dobrotka :-p:yes::yes:

rebeka:já bych nevolila;-) bylo by nemožné se rozhodnout:-8:-p zbodla bych oboje

Eliza Eliza

9. 10. 2011 14:17

rebeka: bohužel, je to obyčejná kýta vepřová...:-8

rebeka rebeka

9. 10. 2011 14:12

Eliza:nooo, tak to by byla pro mě těžká volba...tsatsiky versus červená řepa:-D:-D:-D miluju obé:-D;-):yes:
a sehnala jsi telecí:-?;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: gordon blue recept gordon blue gordon bleu gordon bleu recept recept cordon blue kureci gordon bleu kureci gordon bleu kuřecí gordon blue kuřecí řízek gordon blue cordon blue rizek gordon blue vepřové gordon blue recept vepřový gordon blue gordon bleu top recepty kuřecí cordon blue gordon bleu - recept recept gordon bleu smažený gordon blue recept gordon blue recept na gordon blue

Suroviny: řízky telecí, sýr ementál, šunka, vejce, mouka hladká, strouhanka, olej, sůl

TopRecepty.cz

Cordon bleu - plněný řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BLWo