Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové kostky na provensálu

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

6. 9. 2009 14:34

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 379 kJ / 1 047 kcal
Bílkoviny170,82 g
Tuky26,29 g
Vláknina6,76 g
Cholesterol 320 mg
Sodík 432 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy29,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Doma dost zeleniny a vzpomínka na Balkánský guláš ve mě vyvolala další improvizaci-moc dobrá šťávička.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mimosa mimosa

28. 9. 2011 10:38

Bibi,dnes jsem dělala,ta omáčka je moc dobrá,dala jsem foto:-p:yes:

Markettta

3. 11. 2009 16:46

Výborné :-)

mirca75 mirca75

6. 9. 2009 22:29

Bibinko:-)už když jsem zahlédla fotku tohoto jídla,tak jsem okamžitě věděla že je to tvé dílko:-p.Ta šťávička tě vždy prozradí-myšleno kladně;-):-D.Vypadá to moc a moc dobře,ovšem já to jíst nemůžu(papriky:-().Ale to neznamená,že tuhle dobrůtku nemůžu uvařit rodince;-).Tudíž posílám boďku a ukládám:-)

Bibinka Bibinka

6. 9. 2009 17:18

No to ti dík, že jsi mi to připomněla, já ho úplně vynechala, ale už je tam. Ta okurka pustí tu svou vodu s chutí salátovky, tudíž je ŠŤávy víc a má ještě lepší chuť, ale těžko se to popisuje, může se dát cuketa a nebo taky nic;-)Nejdůležitější roli mají papriky a kapie.

Eliza Eliza

6. 9. 2009 16:56

Pravda je, že rozdušené papriky nám nevadí. Ta rajčata totiž v surovinách chybí...:-)Možná zkusím, jen mi ještě napiš, jakou funkci má v omáčce ta okurka, vždyť žádnou velkou chuť nemá... Ta se dává až na závěr?

Bibinka Bibinka

6. 9. 2009 16:27

Eli, ty papriky by jste tam ani necítili ani neviděli,(to červený co tam vidíš, to zbylo z rajčat a kdyby byly oloupaný, tak tam nebude vidět nic( toho bych se nebála, oni se úplně rozdusí, ale ta Šťávička je jedinečná, to s ničím jiným prostě nahradit nejde:-p a my máme rádi všechno šťavnaté, proto to množství šťávy;-)Možná, že tvoje maminka taky;-)

Eliza Eliza

6. 9. 2009 15:43

Bibi, připomínáš mi mojí mámu, ta také dělá šťávy tolik, že pomalu vytéká z talíře...:-D Tudíž si táta může několikrát přidat přílohu (i když se kvůli tomu většinou pohádají...:-D;-) - vysvětlím - táta je skoro 3x těžší než máma).
Určitě jste si pochutnali, my bohužel nejíme teplé papriky, ale jinak hezký recept.

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 9. 2009 15:27

Bibi, to vypadá úžasně:yes::yes: Šťáva k rýži patří a ty tvoje jsou vždy super. :-p:yes:

paajus

6. 9. 2009 15:16

Tohle vypada uzasne, uz je v oblibenych a brzy vyzkousim. Davam veliky bodik :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vepřové kostky vepřové kostky recept co uvarit z veprovych kostek vepřové kostky recepty vepřové maso plátky na zelenině vepřové kostky na provensálském koreni horní čermná rajče vepřové kostky pro děti vepřové kostky -recept recept veprové kostka vepřove kostky jinak kostky vepřového veprové recepty veprove jkostky recept vepřová recept veprove kostky vepřové kostky na rajčata papriky provensálské papriky provensálské veprove kostky co uvarit

Suroviny: maso vepřové, cibule, kapie červená, paprika čerstvá bílá, okurka salátová, rajče, koření provensálské, paprika sušená sladká, solamyl, sůl, olej

TopRecepty.cz

Vepřové kostky na provensálu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qYvy