Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sýrovo-lilkové špízy

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 9. 2009 19:01

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 073 kJ / 1 691 kcal
Bílkoviny90,15 g
Tuky105,06 g
Vláknina9,45 g
Cholesterol 315 mg
Sodík 5,37 g
Sůl13,38 g
Sacharidy91,39 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

16. 8. 2010 20:29

To jsi mě potěšila, jen škoda, žes nefotila...:-)

isindy isindy

16. 8. 2010 20:20

Elizo, dneska proběhla variace na tvé téma ;-) sice byl vypuštěn lilek, ale pečivo a sýry byly zachovány a olivy nahradila anglická slanina :-D:-D:-D ale bylo to rychlé a výborné:yes::yes::yes: tak rychlé a výborné, že na fotky ani nedošlo:-8 tak snad příště, určitě nedělám naposledy:yes:+

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 8. 2010 10:57

:-O:yes::yes:

thomassinno thomassinno

10. 3. 2010 13:31

Nádhera :-) :yes: +6

dzungila

8. 9. 2009 00:12

Špízy jsou prostě špízy!:-p A s tolika dobrotama a s pečivem, které jsem napíchnout ještě nezkoušela, vypadá recept velmi lákavě.:-p Bodík!:yes:

Eliza Eliza

6. 9. 2009 23:21

Jani, sýry můžeš použít podle svého uvážení a chuti :-p. Dnes bych tak ráda použila jadel, ale neměla jsem ho. Recept jsem napsala tak, jak se realizoval v naší kuchyni, ale ohledně druhů sýrů nejsou žádná omezení, většina se jich stejně rozteče tak, jak se pohybuje pánví... Ty sýrové "opečánky" jsou na tom nejchutnější, i když je to celé tak :-! dobré. Tím nechci chválit sebe, ale chci se podělit o recept, který je opravdu :-p:-p:-p.

mirca75 mirca75

6. 9. 2009 23:16

Elizo:-)ty fotky:-O,nádhera:yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 9. 2009 22:38

Eli, moc ráda bych vyzkoušela tvůj receptík, lilek jsem dělala jednou a vůbec mne nesklamal, ale je tam i hermelín a ten je dost tučný. Třeba by to šlo s tvarůžkama, ty jsou skoro netučné;-):yes::yes:

pipre pipre

6. 9. 2009 21:29

Elizo, paráda!! :yes:+ 2.

Patricie

6. 9. 2009 20:41

Eli, Maris to řekla jasně .:yes::yes::yes:+

maris maris

6. 9. 2009 19:13

Elizo, nádhera :yes: - recept i fotky ;-), je to jasný +:-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tepelná úprava lilku kuře s tvarůžkama lilek špíz recepty s tvarůžkama špízy s lilkem špízy lilek lilek špízy lilkové recepty kuchyňská úprava lilku lilek tepelná ůprava u mě v kuchyni recepty lilkový tatarák bezmasé recepty z lilku bezmasé špízy bezmasí špíz chléb s tvarůžkama nejlepší recept na palačinky sekaná s tvarůžkama tatarský špíz tepelná úrpava lilku špízy syrove

Suroviny: lilek, olivy černé, sýr hermelín, sýr niva, sýr ementál, rohlík, česnek, sůl, olej olivový

TopRecepty.cz

Sýrovo-lilkové špízy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nrK5