Steak ze žraloka v parním hrnci
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 209 kJ / 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,30 g |
Tuky | 1,05 g |
Vláknina | 14,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 53,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zelenina z parního hrnce má výraznější chuť, aniž by se solila a zachovává si barvu. Ryba je jemná a šťavnatá.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 4. 2012 19:23
12. 12. 2009 16:09
12. 12. 2009 16:05
17. 9. 2009 19:32
17. 9. 2009 11:03
17. 9. 2009 10:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 7 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 41 minutami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 47 minutami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 3 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 3 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 4 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 5 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 6 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: žralok recept žralok recepty recepty žralok recept žralok zmrazený žralok recepty ryba v parním hrnci žralok modrý recept žralok modrý recepty ryby v parním hrnci mořský žralok recept recepty steak recepty-žralok recepty ryby žralok žralok úprava varime s parnim hrncem parní hrnec recepty file ze žraloka recepty na zralok žraločí steak žraločí steik
Suroviny: brambory, steak žraločí, fazolky zelené, cibulka, pepř, sůl, kmín celý, koření provensálské, olej olivový
Steak ze žraloka v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5pJ
6 názorů