Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažená kuřecí prsa s maďarskou klobásou a sýrem

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 9. 2009 18:51

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 085 kJ / 976 kcal
Bílkoviny193,10 g
Tuky22,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 445 mg
Sodík 1,19 g
Sůl2,98 g
Sacharidy1,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Podávame ako sme zvyklí, napr. zemiaky, grilovaná alebo varená zelenina, zeleninový šalát a pod.

V rodine sa vyskytla intolerancia na vajce, tak som prešla na tento spôsob smaženia.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

1. 10. 2010 13:55

Marvin (neregistrovaný/á), ďakujem za milé upozornenie. Kvôli vyhľadávaču sa snažím o české názvy, žiaľ, niekedy vyrobím trapas.
Po maďarsky by to vyznelo úplne ináč - rántott - atď. Ja proti Maďarom ani maďarčine nemám nič.

Marvin

1. 10. 2010 13:47

Smažené kuřecí prsa s maďarskou klobásou a maďarským pravopisem? Snad smaženÁ ne?;-)

nenan

13. 11. 2009 01:43

posílám bod-a určitě musím brzy zkusit:yes:;-):-p:-)

dzungila

23. 9. 2009 23:08

Bod i ode mě!:yes: Maďarské klobásky a ten uzený sýr tomu určitě dodají švih.:-p Navíc - skvěle nafocené!:yes:

Eliza Eliza

23. 9. 2009 19:40

Nádherné fotky!!! :-p:-p Koukám, že jsem si recept ani neuložila... Holt vizuální informace dělá svoje...:yes:

HankaPu HankaPu

23. 9. 2009 18:18

Magdalenko, moc dobré a rychlé:yes: použila jsem pikantní maďarskou klobásu a moc nám to chutnalo:yes: a mě se líbilo, že odpadlo to zdlouhavé obalování v trojobalu:yes::yes: máš ode mě bodík +

magdalenka magdalenka

11. 9. 2009 18:30

Mirka, priznám sa, že ešte veľa vecí mi ostáva utajených o tebe a ďalších známych odtiaľto...Kuracie mäso samo o sebe je dietne, údený syr s dobrou klobásou to "napravia". Nám to v tejto forme vysmážania (bez vajca a strúhanky) chutilo, budem rada za referencie z tvojej strany.
Mám všeobecne rada jednoduché veci, teda aj jedlá nie moc komplikované. Už pár rokov sa zvŕtam v kuchyni, niekedy ma to baví viac, niekedy menej. V tom druhom prípade siaham po rýchlovkách tohto typu (hlavne ak sú suroviny doma)
Želám pekný povečer!

mirca75 mirca75

11. 9. 2009 00:23

Magdalenko:-)asi víš(nebo ne?)jakou mám slabost pro uzený sýr:-8:-p:-p a v kombinaci s pikantní klobásou a kuř.masem to musí být nádhera:-p.Dnes jsem dodělala poslední kuřecí na polévku,ale hned jak pojedu do města,tak je zas koupím a určitě vyzkouším;-).A zatím ukládám

magdalenka magdalenka

10. 9. 2009 20:19

Maďarské suché, klasicky údené klobásy - korenené, paprikové, zhruba také sú - gyulai kolbász aj csabai kolbász...dovezené priamo z Maďarska (z Csaby alebo Gyuly) alebo nejaká dobrá imitácia. Pekný večer!

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 9. 2009 19:35

Magdalenko, gyulajku neznám!:-O Slovenské klobásy jsou dobré!! A tvůj recept...ani nehovořím, to musí být dobrota!!:-p:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na kuřecí prsa smažená kachní prsa kureci prsa recept maďarské klobásy jak dlouho smažit kuřecí prsa kuřecí maso s klobásou kureci prsa recept kuřecí prsa smažení kuřecích prsou jak smažit kuřecí prsa obalovaná kuřecí stehna kuře s klobásou gyulai kolbász smareni kureci prsia kuřecí prsíčka solit před smažením? maďarská klobása smažená kuřecí prsíčka smažená kuřecí stehna kureci klobasa recept obalovaná kuřecí stehna kořeněná

Suroviny: prsa kuřecí, sýr uzený, klobása maďarská, mouka polohrubá, olej

TopRecepty.cz

Smažená kuřecí prsa s maďarskou klobásou a sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jqDy