Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pórková polévka s cizrnou

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

11. 9. 2009 16:56

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie1 027 kJ / 245 kcal
Bílkoviny18,34 g
Tuky15,29 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 204 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy7,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

16. 8. 2018 20:41

Anna Kocikova: Aninko děkuji moc a velmi si mě potěšila:yes: Jó, to to letí pane jo. Jsem ráda, že chutnala:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

16. 8. 2018 18:44

Bibinko po skoro 9 letech jsem oprášila Tvůj recept a na polévce jsme si pochutnali,díky za recept:-Q:-KCizrnu jsem použila již hotovou v nálevu:-)

Bibinka Bibinka

12. 9. 2009 15:39

Pipre, tak vidíš, že člověk se stále učí něco nového, ale snědli jsme jí i tak neloupanou a chutnala. Ten článek jsem nedavno taky četla;-)a díky, že jsi polévku vyzkoušela;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 9. 2009 15:04

Jano, super počtení o cizrně;-), zase vím něco nového.

pipre pipre

12. 9. 2009 14:56

Bibinko, polívečka byla výborná a dávám bodík:yes: Jen jsem cizrnu uvařila předtím zvlášť a zbavila jsem se slupek z ní podle tohoto postupu autorky Alemari ve Vaříme zdravě :http://www.varimezdrave.cz/jak-uvarit-a-pripravit-... dodatečně jsem ještě některých zbavila jen promnutím kuliček v rukou po uvaření.

Paprika Paprika

11. 9. 2009 21:18

Zajímavá polívečka. Já cizrnu moc nemusím, ale s pórkem v polévce by nemusela být špatná.;-)

Bibinka Bibinka

11. 9. 2009 20:26

Jani, jo jak píše Magdalenka, oříšková chuť-moc dobrá a chováš se k ní totožně jako ke hráchu a je i tak kulatá, přez noc namočit a pak do tý hoďky by měla být měkká.
Vzpomeň si, není to tak dlouho jsme spolu psali, že jsme cizrnu ještě nejedli;-)já jí pak koupila(není úplně nejlevnější, ale jde to)a hned jsem vymyslela 2 polévky a ta druhá je pod názvem:Cizrnová polévka. Ta ti chutnala jako lepší hrášková:-p;-)

magdalenka magdalenka

11. 9. 2009 20:16

Cizrna iba uvarená chutí báječne, má skoro orieškovú chuť, podobné niečo ako gaštany jedlé. Jani, určite ti zachutí...ja ju šrotujem iba uvarenú...používam aj do šalátov...
Bibi by ti odpovedala, asi ako ja - namoč si ju a potom do hodiny ju máš uvarenú - ochutnávaj, zbadáš, kedy je mäkká...

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 9. 2009 19:57

Bibi, já jsem ještě s cizrnou nic nedělala, jak dlouho se vaří? Já koukám, že to je něco, jako malé fazole, nebo sojové boby..:-8

paajus

11. 9. 2009 18:02

Dávám bodík. Cizrna je moc dobrá. :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cizrnová polévka s porkem polevka z cizrny polévka s cizrnou pórková polévka cizrnova polevka cizrna polevka jak dlouho vařit cizrnu vaříme s cizrnou vaříme zdravě s alemari vaříme z cizrny porkovo cizrnova polevka recepty polévky jak připravit cizrnu jak dlouho se vaří cizrna polevka s cizrny porkova cizrnová polévka polévky s cizrnou cizrna recepty cizrnová polévka s s porkem cizrnová polévka recepty

Suroviny: pórek, máslo, cizrna, krupička, vejce, cibule, vývar kuřecí, sůl, brambory, pažitka

TopRecepty.cz

Pórková polévka s cizrnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qYz7