Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečený houskový knedlík

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

21. 9. 2009 20:25

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie3 502 kJ / 837 kcal
Bílkoviny63,54 g
Tuky55,62 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 693 mg
Sodík 2,59 g
Sůl6,25 g
Sacharidy20,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

recept je z posledního vydání Pošli recept

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

misula29

6. 10. 2020 05:21

Oskeruska: vzhledem k zásobám jsem dělala stejnou verzi - cibulka, cuketa, tymián a šunka a opravdu skvělá večeře. Vypadalo to chutně i na pohled, ale nestihla jsem vyfotit, snad příště...;-)

Oskeruska

31. 10. 2019 22:42

Dělala jsem s malou obměnou. Okořenila jsem tymiánem, místo salámu dala klobásu a přidala jsem jarní cibulku a cuketu. Na zužitkování zbytků je to chutné jídlo.:-K:yes:

misula29

23. 1. 2018 22:28

Dobrý tip na zužitkování zbytku knedlíku, chutnalo nám. Příště akorát nechám o něco déle v troubě. Skvělá večeře:yes:

Elisa194

8. 4. 2011 19:36

dneska jsem tohle jídlo dělala na večeři a s přítelem jsme si pochutnali.. jenom jsem tam navíc dala cibulku, která tam dodala parádní chuť. Posílám bodíka

Pajaja

24. 11. 2010 16:17

Náhodou jsem narazila na tento recept, připadá mi úžasný na zpracování zbytků knedlíků. Zase změna oproti knedlíkům s vajíčkem. . .:yes:;-) +7

drahulin drahulin

12. 12. 2009 18:23

Zajímavý recept.Knedlík nám často zbyde.Posílam bod za bezva nápad.:yes:

Colombo65 Colombo65

12. 12. 2009 18:16

Když nám zůstane kousek knedle, tak je to dobrá metoda na její zpracování.;-);-);-)

Misutka

22. 9. 2009 21:40

Patricie : newím kam jsem to měla dát páč v tom je ten salám tak jsem to nechtěla dávát do bezmasých jestli se to má dát někam jinám stačí napsat a a já to opravím

Misutka

22. 9. 2009 21:38

Věřím že to nebylo ve zlém,ale je to pravda mohla jsem to tam napsat,ale nevěděla jsem kam tak jsem to dala do poznámky neumím s tím tady tak dobře ještě.

zdenicka00

21. 9. 2009 22:21

Michalo,není třeba se omlouvat,já jsem to nemyslela ve zlém:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 9. 2009 22:07

Snad nebude tak zle, opravíme a bude to, ne?:-)):-D Pošli recept kupuji a ráda z něj vařím;-):yes:

Patricie

21. 9. 2009 21:54

Proč je to v kategorii jiné maso?

Misutka

21. 9. 2009 21:03

omlouvám se nevěděla jsem kam to napsat chtěla jsem to dát jako autor ale nešlo to.

zdenicka00

21. 9. 2009 20:39

Recept je z posledního vydání časopisu Pošli recept,mohlo to tam být uvedeno.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapečený knedlík co se zbytkem knedliku zbytek knedlíku zapečené knedlíky co se zbytkem houskoveho knedlíku když zbyde knedlík houskovy knedlik s vejci kdyz zbyde houskový knedlík zbytek houskového knedlíku zbytky knedlíku recepty z houskového knedlíku recepty ze zbytků knedlíku jidlo z houskoveho knedliku co z houskoveho knedliku zbytky houskového knedlíku co ze zbytku knedlíku zapekany knedlik co se zbytky knedlíků jídla z houskového knedlíku zapekany houskovy knedlik

Suroviny: máslo, knedlík houskový, salám měkký, paprika čerstvá červená, rajče, sýr nastrouhaný, mléko, vejce

TopRecepty.cz

Zapečený houskový knedlík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1rXm