Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zavařený uzený jazyk

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 9. 2009 17:26

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie32 217 kJ / 7 700 kcal
Bílkoviny800,00 g
Tuky500,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 3,50 g
Sodík 3,00 g
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Fantastická rychlovka s chlebem po přihřátí pro vybíravou návštěvu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vlada2

23. 9. 2009 11:11

Jedná se o jazyky vepřové a jsou už asi mírně udělané, typnul bych, že jsou upravovány v těch parních udírnách. Takže ta hodina úplně stačí. A oloupané jsou taky.

džango

22. 9. 2009 18:26

zavařovat maso hodinu - není to málo?

maris maris

22. 9. 2009 18:11

vlada2 - každý nemá možnost nákupu v Makru, jazyky jsou hovězí nebo vepřové , syrové nebo uvařené, už sloupnuté ? Prosím Tě, upřesni to. Díky :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: uzený jazyk uzený vepřový jazyk uzený vepřový jazyk recepty vepřový uzený jazyk recept jak uvarit uzeny veprovy jazyk jak udit hovězí jazyk uzený hovězí jazyk uzený jazyk recept recepty uzený jazyk uzení jazyku uzený vepřový jazyk recept vepřový uzený jazyk pokrmy z uzeneho masa vařený vepřový jazyk uzený vepřový jazyk-recepty jak udit vepřový jazyk zavařování uzeného masa uzeny lalok recept hovězí jazyk recept recept na uzený jazyk

Suroviny: jazyk uzený, kůže vepřová

TopRecepty.cz

Zavařený uzený jazyk

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gLRk