Kuřecí roládky s křenovým přelivem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 10 653 kJ / 2 546 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 398,20 g |
Tuky | 96,68 g |
Vláknina | 1,62 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 3,85 g |
Sůl | 9,06 g |
Sacharidy | 20,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 11. 2010 19:36
21. 11. 2010 19:08
Šavli, ta tvoje je také parádní - holky, to jste klidně mohly dát jako samostatné recepty , ale díky, jsem potěšená, že vaše fotky zdobí můj recept. Díky.
21. 11. 2010 17:49
21. 11. 2010 17:38
a ještě...neměla jsem ani kuřecí prsa,ale steakale chutnalo to
29. 7. 2010 21:29
29. 7. 2010 21:20
15. 11. 2009 19:30
15. 11. 2009 17:08
Do výpeku je dobré přidat kousek másla (podle toho, kolik používáš oleje na opečení - já dávám málo oleje, proto to máslo), pěkně seškrábnout všechny přípečky do prostředka pánve, zasypat moukou - na dvě porce bych dala jen jednu rovnou lžíci, promíchat (dělají se žmolky, ale nevšímej si jich) a pak zalít trochou tekutiny, rozšlehat, počkat, až šťáva vezme var a podle potřeby tekutinu dolít (téhle fázi tam ještě mohou být pucky, ale neboj, ony zmizí). Když jí dáš moc, necháš šťávu bublat a redukovat, když málo a omáčka je hustá, tekutinu přileješ. Pak ochutnáš, ochutíš a máš hotovo. Také jsem ji nějaký čas trénovala, ale fakt na tom nic není. Přeji ti hodně úspěchů a chutných omáček...
15. 11. 2009 15:27
24. 9. 2009 19:00
24. 9. 2009 13:12
Vicemene uplne jednoduche jidlo, ale krasne pripravene a nazdobene, uplne se sbihaji sliny a srdce se smeje Tohle urcite nekdy vyzkousim, pritel sice nema rad jadel, ze je slany, ale ja ho miluju a verim, ze ho do toho paprikase sikovne schovam jen jeste otazecku....cim to mas zvrchu posypane? To je cerstve umlety pepr, nebo jsi pouzila nejake koreni? Ma to nadhernou barvu opravdu pastva pro oci a nejen pro ne
24. 9. 2009 12:29
24. 9. 2009 09:57
24. 9. 2009 09:53
23. 9. 2009 23:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzský toust
Přidáno před 5 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Křupavé brambory
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Právě bylo uvařeno:
Rychlá celerová polévka
Miluska56 uvařila před 7 minutami
Hrníčkové knedlíky s pažitkou
Dedula1 uvařil před 10 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Kocinka uvařila před 16 minutami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Kava 2 uvařila před 27 minutami
Kynuté ovocné knedlíky
Monica19 uvařila před 52 minutami
Kynuté houskové knedlíky
janakrejzarova uvařila před 1 hodinou
Zelený chřest s anglickou slaninou
Katerain uvařil před 2 hodinami
Moravský vrabec
KlaraVesela uvařila před 2 hodinami
Kuřecí nudličky v pórku
malami uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Krupicovo pudinkový letní dort: Osvěžující vláčný dezert korunují šťavnaté jahody zalité do pevné želatiny, příprava je snadná
Peanut punch: Mléčný arašídový koktejl je oblíbené afrodiziakum na Jamajce, připravit ho můžete i doma jen ze dvou ingrediencí
Mleté maso s ředkvičkami podle rodinného receptu redaktorky Hanky: Sójová omáčka a zázvor dodají pokrmu šmrnc
Další recepty
Tématické fráze: tv barandov vaření tv barandov recepty kuřecí roládky tv barrandov recepty barandov recepty barandov vaření vaření na tv barandov vaření tv barandov barrandov recepty barrandov vaření kuřecí roláda tv barandov.cz tv barandov barrandov.cz recepty vareni barandov tv barandov-vaření barandov barrandov-recepty vaření na tv barrandov barandov.cz
Suroviny: prsa kuřecí, paprikáš, jadel, smetana ke šlehání, krenex, mouka hladká, mléko, olej, pepř, sůl
Kuřecí roládky s křenovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmo8
25 názorů