Filé s česnekovo-petrželkovou omáčkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 077 kJ / 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,94 g |
Tuky | 60,20 g |
Vláknina | 6,86 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 73 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 24,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 11. 2013 08:07
2. 9. 2010 15:28
co je to za přílohu??? vidím pórek - a brambory?
21. 9. 2009 22:36
21. 9. 2009 11:46
21. 9. 2009 09:23
20. 9. 2009 12:44
Dávám do oblíbených + bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 4 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 9 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 32 minutami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 1 hodinou
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 1 hodinou
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 2 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 3 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vyfiletovat rybu jednoduchým způsobem? Stačí se podívat na náš videonávod
Flambování je opalování pokrmů pomocí alkoholu: Víte, že flambovat můžete i doma?
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Další recepty
Tématické fráze: file omáčka k filé dyp k rybam filé s omáčkou jak připravit rybí filé rybi file s omackou jak uvařit file filé recept filé s česnekem omáčka na filé kapr na másle recepty z file file recepty file ve smetanove omacce omáčka s filé file omáčka jak připravit file rybi file omacka jak uvarit omacku k rybe rybí filé s tagliatelle
Suroviny: filet rybí, smetana ke šlehání, víno bílé, česnek, petrželka hladkolistá, máslo, mouka hladká, šťáva citronová, sůl
Filé s česnekovo-petrželkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrVn
6 názorů