Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelník na plechu

Pokud chcete připravit opravdu syté a velmi chutné jídlo, stačí mít doma jeden balíček kysaného zelí, brambory a trochu uzeného masa. Ochucení trochu připomene klasický bramborák na plech, výsledkem je lahodné jídlo z jednoho pekáčku.

Hodnocení receptu je 4,9 (68×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 45 min

65 min (20 min příprava + 45 min tepelná úprava)

28. 9. 2009 20:26

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 615 kJ / 1 820 kcal
Bílkoviny103,79 g
Tuky35,49 g
Vláknina49,09 g
Cholesterol 907 mg
Sodík 6,10 g
Sůl14,63 g
Sacharidy249,74 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Venca

4. 11. 2009 18:55

Dámy je to super recept,chodísem ale také muži.Já třeba nevím jak silnou vrstvu na plech dát.Plechů je spousta a každý jinak veliký.Moc prosím o radu,a předem moc děkuji.:-K

Věrka.

7. 10. 2009 08:29

Zelníky, my jsme říkávali zelňáky, mám ráda a s bramborem musí být dobrý. Taky jsme je pekli v troubě a jak šli vždycky na odbyt.

dzungila

29. 9. 2009 23:22

Super!:yes: Taková cmunda po Kaplicku, kde je vše smíchané a díky pečení v troubě to není nasáklé olejem. Juj, to bych si dala, i když už je tolik hodin!:-8 Bod!:yes:

Jenda1 Jenda1

29. 9. 2009 21:00

Eli, cítím tu vůni až do Příboru:-p, mám uloženo a určitě vyzkouším;-). Posílám desátý bodík. :-!:-)):yes::yes::yes:

Eliza Eliza

29. 9. 2009 19:37

Děkuju vám za bodíky...:-)
Papričko, také mě na tom baví, že ačkoli bezvadně chutná, je téměř dietní... Nakonec uzené i sádlo by šlo vynechat. A nebo naopak, kdo by raději mastnější placky, může si je usmažit na pánvi...;-)

Paprika Paprika

29. 9. 2009 17:38

Tak to by bylo přesně jídlo pro mně:-p:-p . Zelňáky a bramboráky miluju a tohle je od každěho kousek a ještě k tomu v troubě, takže bez smažení ... no paráda.:yes::yes: +;-)

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

29. 9. 2009 08:21

Dobrej recept. Udělám. +bodík

mirca75 mirca75

28. 9. 2009 22:59

Elizo:-),znám,dělám s malinkými odlišnostmi podle krásné bramborové kuchařky;-),tudíž boďka je tvá,fotečky jsou radost pohledět a já děkuji za připomenutí;-).

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 9. 2009 22:18

Tak to jsi mi trochu připoměla dnešní rozhovor se zetěm kuchařem, že dělali nějakou tzv. pyramidu, taky bramborový placek, dokola kys.zelí, doprostřed maso na nudličky a na to sýr. Mělo prý to veliký úspěch,že se usmažil málem k smrti:-)). Taky jsem si řekla, že bych to prubla a ejhle:-D, ale dívám se, že úplně stejné to není, tak uvidíme;-) No a ty máš samozřejmě plusíík!;-):yes:

maris maris

28. 9. 2009 21:19

Zelníky bych mohla denně :-p, na plechu už jsem je taky dělala, znám a proto dávám bodík, je to výborné, fotky krásné, jako vždy:yes::-))

klukodvody klukodvody

28. 9. 2009 21:01

No musím uznat,že tvoje recepty jsou zvláštní a lákavé:-D:-D:-DUloženo a s bodíkem:yes:

pipre pipre

28. 9. 2009 20:37

No to je dobrota! :-p Ukládám a dávám velký bodík:yes:1.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zelníky zelník zelníky recept recept na zelníky zelnik recept zelńáky zelnáky na plech pečené zelníky zelníky pečené zelníky v troubě recept zelníky zelníky recepty recepty zelníky recepty zelník recept na zelník zelníky pečené z hlávkového zelí bramborové zelníky cmunda pecena v troube zelníky pečené v troubě zelníky z hlávkového zelí

Suroviny: brambory, zelí kysané, vejce, mouka polohrubá, maso uzené, česnek, majoránka, kmín drcený, petrželka zelená, pažitka, sůl, pepř mletý, sádlo

TopRecepty.cz

Zelník na plechu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rRP4