Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové podešve

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 10. 2009 19:33

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 710 kJ / 648 kcal
Bílkoviny46,83 g
Tuky38,39 g
Vláknina14,70 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 517 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy25,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

14. 10. 2009 13:42

:-p:-p:yes::yes:

Eliza Eliza

14. 10. 2009 12:17

Hmmm :-p. Volské oko jsem neměla ani nepamatuju a teď jsem na něj dostala takovou chuť!! Tak snad večer...
Terezko, bezvadná kombinace surovin - zaslouží si bod a uloženíčko...:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 10. 2009 11:15

To dělávám. Moc dobré;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: podešev cukroví podešev maso na žampionech recept na sladké podešve vepřové čočka paprika cibule sýr

Suroviny: maso vepřové, cibule, slanina, hořčice plnotučná, pepř, sůl, paprika sušená sladká, olej, vejce, sýr

TopRecepty.cz

Vepřové podešve

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nrnR