Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sojové maso s rajčatovou passatou a zeleninou

Hodnocení receptu je 5,0 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

18. 10. 2009 09:59

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 633 kJ / 390 kcal
Bílkoviny45,26 g
Tuky2,08 g
Vláknina20,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy38,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Manavalu Manavalu

2. 6. 2020 07:13

:-) přidávám fotku

savlinka savlinka

4. 4. 2013 16:43

Tak jsem dnes dělala něco podobného;-);-)přidávám fotečku pokud můžu;-)

Nina.Angels

12. 10. 2010 17:18

Sojové maso jsem zatím ještě nevařila, ale podle tohohle receptu bych to asi mohla zkusit. Vypadá to fakt moc dobře a lahodně ;) Jen se toho trošku obávám...

nenan

2. 11. 2009 13:00

taky někdy sojové maso zařazuji do jídelníčku-když se dobře a s fantazií udělá,tak je docela dobré-a zdravé;-)dávám bod:-))

coco-choc coco-choc

18. 10. 2009 20:55

Holky, děkuju za tipy s ochucením sojového masa. Určitě příště vyzkouším ;-)

Paprika Paprika

18. 10. 2009 17:41

Dělám téměř totožně a je to moc velká dobrota. U nás to máme rádi s rýží.:yes:;-)

lovie

18. 10. 2009 15:47

Jakožto vegetariáni s mužem sóju zbožňujeme na tisíce jeden různých způsobů, takže samozřejmě i já děkuji za další inspiraci:)
..jen k tomu vaření ještě-já ho vařím většinou v zeleninovém vývaru, vždy aspoň den před konzumací, dám ho do misky, zaliju libovolnou směsí koření(výborné přidat ještě prolis.česnek) rozmíchanou v ol.oleji a nechám přes noc marinovat. Sója má pak vynikající chuť...;-)

Iljusa Iljusa

18. 10. 2009 12:55

no jestli mohu poradit, tak soj. maso vařím v soj. omáčce (přiměřeně) a nechávám jej přes noc v nálevu a až druhý den použiji. Může se samozřejmě bujon, cokoliv kdo má rád, jen bych řekla, že druhý den má doopravdy dobrou chuť. Kolikrát jej nechám v lednici v nálevu i 2 dny a nic se mu nestalo.

Bibinka Bibinka

18. 10. 2009 12:50

Sakriš, to sojové maso se tu nějak rozjelo a já vůbec ani nevím, jak chutná:-?V životě jsem ho nepoužila, ale co nebylo, být může, proto to asi přece jenom někdy vyzkouším.

Hanule

18. 10. 2009 12:48

Tak to vyzkouším - bezmasé obědy mám ráda, člověk si díky nim příjemně odlehčí :-):yes:

pipre pipre

18. 10. 2009 10:49

Také mám ráda sojové maso podobně upravené. Dávám bodík:yes:3.

Iljusa Iljusa

18. 10. 2009 10:03

soj. maso miluji ve všech podobách (dokonce ochucené ze sáčku občas chroupu jako pochoutku :-8 ) Dělám podobný receptík a tobě patří ode mne bodík ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sojové maso co je sojové maso sojové maso recepty sojové maso se zeleninou sojové maso s rajčatovou omáčkou sojove maso s ryzi recepty sojove maso recepty ze sojového masa jak varim maso soja se zeleninou je zdravé sojové maso sojove maso na rajcatech recepty se sojového masa recepty na sojové maso rajčatova pasata recept ze sojovych nudlicek a mrazenou zeleninou sojove maso brokolice sojove maso recept zdravé sojového masa recept na sojové maso

Suroviny: maso sojové, česnek, cibulka jarní, olej, směs zeleninová mražená, sůl, cukr

TopRecepty.cz

Sojové maso s rajčatovou passatou a zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2x4K