Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Staročeská roštěná

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 10. 2009 12:46

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 702 kJ / 407 kcal
Bílkoviny43,18 g
Tuky15,21 g
Vláknina7,16 g
Cholesterol 130 mg
Sodík 2,23 g
Sůl4,60 g
Sacharidy21,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jako přílohu jsem zvolila dušené fazolky na česneku, sypané křenem.

Upraveno podle Recepty pro každý den.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

bara.it bara.it

19. 10. 2009 08:18

Skoda, ze tady nemame uzene maso:-// Racept vypada laaakave.bodik:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 10. 2009 23:42

:-p No, Eli, ty když už něco, tak se trápím:-( Ale i tak +!

dzungila

18. 10. 2009 23:27

Eli, hovězí je holt hovězí a křen a to uzené uvnitř tomu dalo jistě tu skvělou chuť!;-) Jak píšeš o ostatních přelivech, tak i s těmi si to umím představit. A slintám! Skvělé!:yes: Bod!:-K

Patricie

18. 10. 2009 22:28

Co na to říct. +:yes::-))

Jenda1 Jenda1

18. 10. 2009 18:41

Eli, za voňavý a krásně nafocený recept posílám osmý bodík. :-!:-)):yes::yes::-K

Paprika Paprika

18. 10. 2009 17:07

No to je zase nádhera.:-p:-p :yes::yes: +;-)

Iljusa Iljusa

18. 10. 2009 13:59

mooooc pěkné :yes:

Eliza Eliza

18. 10. 2009 13:28

Děkuji za tak rychlé pochvaly, jste milé :-). Doufám, že opravdu uvaříte a pochutnáte si - jako my :-p. Chtěla jsem vyzkoušet tu paprikovou omáčku podle původního receptu, je moc dobrá, ale potom mě napadlo, že (jako alternativa) by se paprika dala vynechat a z výpeku udělat třeba jemný smetanový, nebo hořčičný, křenový nebo česnekový přeliv. To by se také chuťově snoubilo :-p.

maris maris

18. 10. 2009 13:27

Eli, to vypadá úžasně, dělám podobně, ale bez křenu a bez fazolek - a ty my máme moc rádi, takže příště podle Tebe a zatím posílám bodík :yes::-p

Bibinka Bibinka

18. 10. 2009 12:58

Eli, krása receptu i fotek se ti pěkně snoubí a docela je to moje parketa, tak tvoje menu přijde určitě na řadu, Jednoznačný bodík:yes:

alenka111

18. 10. 2009 12:53

.. tak toto nepoznam, ale vypada to bajecne a ta priloha t.j. zelene fazolky sa mi velmi pozdava. Posielam bod a na buduci tyzden aj vyskusam

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: roštěná roštěná z vepřového masa hovězí po staročesku staročeské roštěnky staročeská kuchařka hořčičný přeliv dobrá roštěná roštěná recept roštěná s křenem česnekový přeliv staročeska roštěnka rostena z veproveho menu domů rostena staročeská hovězí roštěná hovezi s krenem rostena na krenu hovězí roštěná hovězí maso po staročesku hovezi na krenu staročeské recepty

Suroviny: roštěná hovězí, maso uzené, cibule, hořčice, křen, mouka hladká, olej, paprika sušená sladká, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Staročeská roštěná

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/718j