Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šumavský bramborový nákyp

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 10. 2009 10:25

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 461 kJ / 1 783 kcal
Bílkoviny106,60 g
Tuky59,69 g
Vláknina33,70 g
Cholesterol 369 mg
Sodík 7,23 g
Sůl17,43 g
Sacharidy169,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Karla

30. 11. 2015 03:14

:-):-8:-K:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 10. 2009 23:25

Dzungila, já už plus dala, ale musím se přidat k tvému názoru, já bych to tak hezky neuměla asi říct, že Eliza holt UMÍ;-)

dzungila

19. 10. 2009 23:23

Eli, sice o tomhle jídle píšeš, že nepatří mezi ty fotogenické, ale ty svým nápaditým zdobením uděláš z každého talíře úplnou pohádku.:-K Líbí se mi samozřejmně i celý recept, takže bod!:yes::-p

Jenda1 Jenda1

19. 10. 2009 18:27

Eli, tak takový recept neznám, ale už mám v oblíbených a určitě vyzkouším. Včera jsem na oběd pekl(již po několikáté) sýrový lilek, ten nemá chybu a na nákyp se moc těším:-p:-p. Posílám desátý bodík. :-!:-)):yes::yes::-K

vybusna vybusna

19. 10. 2009 15:28

ja tento druh pokrmov uplne zboznujem...co z toho, ked okrem mna nikto iny...ja to nechapem...taka fajnotka....a skvele foto

Paprika Paprika

19. 10. 2009 13:45

Mňam :-p:-p:yes::yes: +;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 10. 2009 13:34

:-p:yes:

pipre pipre

19. 10. 2009 11:20

To musí být opravdu dobré! Mňam:-):yes::yes:

spagetka spagetka

19. 10. 2009 11:16

Elizo, souhlasím na 100% s tím ujídáním přímo v pekáči ;-) (nebudeme se přece zdržovat překládáním na talíř, když to tak nááádherně voníí :-D:-D:-D):yes::yes:

bara.it bara.it

19. 10. 2009 11:10

Ja si vzdycky alespon 2ks vezu, ale letos jsme je snedli temer hned. :-pNavic mam problemy s vahou do letadla.:-/ Neni tu totiz ani hruba mouka, tak tu si vozim take a jsou to dalsi kila:-K A az donedavna tu nebyla ani zakysana smetana a uplne cerstve (je to asi mesic) jsem objevila v jednom (a zatim jedinem) supermarketu kefir a acidofilni mleko dokonce vyrabene mlekarnou Kunin v Ostrve-Martinove. Mam vzdycky obrovskou radost, kdyz tu najdu neco CESKEHO (a MORAVSKEHO samozrejme).

Eliza Eliza

19. 10. 2009 10:58

V Itálii nejsou prodejny s českými potravinami? Skandál...:-D:-D:-D Tak to my tady italské máme;-):-D:-D.
Aspoň víš, čím se zásobit, až přijedeš na návštěvu (nebo domů ;-) ) :-).

bara.it bara.it

19. 10. 2009 10:48

Tak me (jako vzdy) mrzi, ze tu nememe uzene maso:-//Chut si ale dokazu zive predstavit a at je dopoledni hodina slintam si tu jako bernardyn.:-pTobe bodika:yes:

Eliza Eliza

19. 10. 2009 10:45

Děkuju :-). To je jedno z těch jídel, která nejsou sice moc fotogenická, ale zato ukrutně dobrá. Taková, na která se chodí do pekáče, až v něm nic nezbyde...;-);-):-p
A díky za vaše tipy, těch není nikdy dost :-).

Iljusa Iljusa

19. 10. 2009 10:40

tak to se mi líbí - máme rádi něco podobného "Pastevecký koláč", tam ale není zelí, jen masíčko, brambory a sýr. :yes: ;-)

mirca75 mirca75

19. 10. 2009 10:37

Elizo:-)parádička:yes:(jako vždy;-)).Dělám podobně,jen s vepř.masem a zelí vmíchávám (s vař.kroupami) už do kaše;-).A protože vím,co je to za báječnou dobrotu posílám ti zaslouženou boďku č.1:-p;-).Jo a zakysanku promíchávám s dusícím masem(nakonec).

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramborový nákyp bramborový nákyp se zelím šumavský pekáč pastevecký koláč šumavský šterc bramborový sterc nákyp z brambor šumavský bramborový salát bramborový nákyp recept recept bramborový nákyp nákyp se zelím recept na bramborový nákyp šumavský bramborový knedlík nakyp z bramborove kase šumavské zelí pangasius recept bramborový nákypse zelim bramborové recepty šumavské koláče nákyp bramborový

Suroviny: brambory, zelí kysané, maso uzené, smetana zakysaná, cibule, mléko, víno bílé, máslo, olej, ořech muškátový, majoránka, paprika sušená sladká, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Šumavský bramborový nákyp

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oV2K