Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podzimní „VEPŘ“ speciál

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

16. 10. 2009 21:35

Suroviny

Porce: 4-6

Nutriční hodnoty

Energie12 993 kJ / 3 105 kcal
Bílkoviny247,04 g
Tuky219,80 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 2,60 g
Sodík 4,57 g
Sůl11,70 g
Sacharidy32,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Kdo má rád vnitřnosti, tak mohu jen doporučit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 10. 2009 10:22

Super! Dokonce mám i to koření a to je co říct!;-):yes:

knedlicek

17. 10. 2009 07:54

:yes:

Bibinka Bibinka

16. 10. 2009 22:10

Taky jsem už párkrát dělala a je to vážně velká bašta:-!Letí ti bodík:yes:

pipre pipre

16. 10. 2009 21:51

Oj, to je parádní směsice chutí a všeho, co já můžu.:yes:1.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: podzimni recepty vepř srdce vepř.srdce recept vepř.ledvinky vepř.srdce vepř.srdce na slanině vepr.srdce recepty vepřové srdce recept vepr.kotlety nejlepší recept z vepř. kotlety recepty z vepř.masa vepřové srdce recepty vepř.kotlet recepty recepty z vepř.krkovice vepř. srdce recepty z vepř.kotlety vepr,srdce vepř.srdce-recept vepřové maso-recepty recepty z vepř. masa

Suroviny: plecko vepřové, játra vepřová, ledvinky vepřové, srdce vepřové, slanina, cibule, jalovec, koření krkovička, bobkový list, koření nové koření, olej, sůl, kmín celý, pepř

TopRecepty.cz

Podzimní „VEPŘ“ speciál

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mORO