Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní hovězí na houbách a černém pivu

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 10. 2009 14:46

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie2 294 kJ / 548 kcal
Bílkoviny9,37 g
Tuky19,53 g
Vláknina19,81 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 649 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy49,54 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

sekanina

22. 1. 2020 02:37

vypadá to zajímavě, zkusím to s kližkou dám vědět.

Jarka

3. 11. 2017 09:47

vynikající ,vynikající....vyzkoušeno :yes:

Jana

21. 5. 2013 10:09

Tak tohleto jídlo si manžel nemohl vynachválit, cpal se doslova jako šílený :-)) Báječný tip - díky

Eliza Eliza

17. 8. 2010 20:44

Tak to jsem ráda, že chutnalo a děkuju za fotku :-K.

cardanka

17. 8. 2010 20:37

Eliz:-Kbáječná pikantní:-p dobrota:yes:. Dnes jsem hledala kombinaci hub a hovězího masa. Podle reakce rodinky:-K vím, že jsem zvolila dobře:yes:Dovolila jsem si přidat foto:-8snad nebude vadit a posílám 11.tý bodík;-)
Děkuji:-K

Eliza Eliza

9. 12. 2009 18:56

Děkuju...:-) Doufám, že jste si pochutnali.

pes.filipes

9. 12. 2009 13:15

ukládám a posílám bodík - voní to naprosto úžasně a to to ještě není hotové:-) jen jsem vypustila pivo, nevařím s pivem ráda, a pro nedostatek času to dodělám v tlakovém hrnci. Ale jinak díky za inspiraci, houby s kořenovou zeleninou, čabajkou a česnekem voní fakticky dábelsky ;-)

Jenda1 Jenda1

25. 10. 2009 10:07

Eli, já mám v poslední době málo času se podívat na toprecepty :-( a takové skvělé recepty mi pak unikají. Recepty s pivem bývají hodně dobré a mi moc chutnají. Již mám v oblíbených a posílám osmý bodík;-). :-!:-)):yes::yes::-K

maris maris

24. 10. 2009 08:50

Dávám si na vyzkoušení, já nemám s pivem moc dobré zkušenosti, na černém dělám jen Buřty na pivu a vím, že jsem kdysi dělala kuře a la kachna a že se nám to zdálo hořké, ale Elizo, máš moji plnou důvěru, tak vyzkouším ;-):-)

Eliza Eliza

24. 10. 2009 08:39

Výbušná, moc omáčky tam není, přesto je jídlo šťavnaté, takže je i knedlík docela vhodná příloha. Ovšem nejlepší přílohou je čerstvé pečivo...
Pro ty, kteří mají rádi omáčky je možné pokrm povolit vodou nebo vývarem a tak vznikne jednoduše trochu šťávy, nebo zaprášit moukou a povolit vodou (to jsem ale neudělala, je to díky čabajce a máslu dost mastné, tak alespoň vynechávám mouku...;-) )

vybusna vybusna

23. 10. 2009 22:19

eliza podavala si to s knedlou?....bola pri tom nejaka omacka?

Eliza Eliza

23. 10. 2009 21:48

Popravdě řečeno, dnes jsem vařila a jen "ďobala", ale už se těším na zítřejší oběd :-p. Řekněte, nejsem já ztělesněním pevné vůle? ...:-D:-D

ivulinka ivulinka

23. 10. 2009 21:23

Opět, nejen lákavé fotky, ale i recept.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 10. 2009 16:58

No, to úplně cítím v puse:-p Eli, super už na pohled:-p:yes:

pipre pipre

23. 10. 2009 15:57

Tak toto ukládám a určitě vyzkouším:yes:+3.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí nudličky na houbách buřty na pivu pohlreich hovězí ragů na houbách hovězí na pivu buřty na černém pivu pohlreich hovězí pečeně na houbách hovězí ragů na pivě hovězí líčka na houbách hovězí kostky na houbách recepty z hovězího masa zadního hovězí plátek na houbách hovězí na houbách s pivem hovězí maso na pivu hovezi nahoubach hovězí srdce na houbách hovězí maso na pivě hovězí plátky na houbách pecené hovezí maso na houbách hovězí pečeně na houbách pohlreich pečená hovězí kližka na pivu

Suroviny: hovězí zadní, houby lesní, mrkev, celer, petržel, čabajka, cibule, česnek, pivo černé, máslo, masox, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Pikantní hovězí na houbách a černém pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K1On